hur man hittar och ersätta i textrutor

När du använder någon version av Word, kan du lätt hitta och ersätta inn text utan krångel eftersom om dess super gränssnitt. Men när det kommer till lådor Word text, många människor ser detta som en svår uppgift. De kommer att behöva utföra detta manuellt. Om du vill söka och ersätta i textrutor, låt den här artikeln vara din guide. Detta kommer att fungera om du använder Microsoft Word 97, 2000, 2002, 2003 och 2007.

Många människor har samma typ av problem att hitta och ersätta i textrutor. De flesta av dem har gjort ett kopplat dokument och i textrutan, har de felaktigt skrivit en felaktig fras, ord eller ens ett nummer. Eftersom det finns många förekomster av ett sådant fel, de vill inte ta till manuellt ersätter felaktiga tecken i dokumentet. Därför har de försökt Sök och ersätt-funktionen i Word. Då de upptäcker att det inte fungerar för dem. Detta beror på att Word inte kommer att utföra textruta hitta och ersätta med det kommandot.

Nu, med detta problem öppnas, det finns många testare som forskat om hur du kan söka och ersätta i textrutor. De har funnit att programmet faktiskt utför vad du vill att det ska göra, men bara i särskilda fall. Dessa inkluderar det faktum att textrutan ska vara synliga medan hitta och ersätta de texter inom det. Till exempel, har du placerat några texter i textrutan och du också sätta dem i den huvudsakliga delen av dokumentet. När du gör det hittar och ersätta operation Word kommer lyckas följa vad du vill att den ska göra.

Det finns många exempel på varför det inte går att hitta och ersätta i textrutor. Den första är att karaktärerna i textrutan är inte riktigt texter men de är gjorda med hjälp av ett inbäddat objekt. I detta avseende kommer att hitta och ersätta funktionen inte tillförlitliga. Låt oss säga att tecknen i textrutan görs med SEQ-fält, kommer du att kunna hitta och ersätta framgångsrikt. Men när fältet uppdateras, kommer den ersätts numret återgå till den underliggande koden.

En annan anledning till varför du inte kommer att kunna hitta och ersätta i textrutor är att karaktärerna är länkade till ett annat dokument med hjälp av ett fält. I detta fall kommer Word att inte kunna korrekt ersätta dem beroende på vad du vill. Varför? Det är för att de inte är belägna i det aktuella dokumentet men kin den där den är kopplad. Om du verkligen vill göra en textruta sök och ersätt, måste du ändra källdokumentet.

Word beter sig annorlunda beroende på förekomsten du presenterar i dokumentet. Nu, om du vill söka och ersätta i ett makro, kommer Word faktiskt aldrig hitta en match till vad du vill söka. En bra lösning här är att använda makrot så att du kan spela in på sök och ersätt funktion som kommer att gälla för ditt dokument.