hur man kan snabba upp datorn – enkla steg

I tillfälle du har en dator som verkar bli förvärva långsammare och långsammare så finns det några punkter det verkligen är möjligt att göra för att stimulera produkterna upp. Rengöring av registret kommer att hjälpa unclutter Pc minne av filer, program och kakor som inte är nödvändiga. Preliminärt av allt måste du veta vad registret är. Det är den plats i din pc där uppgifter sparas som du bara bara möjligen kunde verkligen effektivt sannolikt kräva att ha möjlighet att erhålla vid en senare tidpunkt. I situation du felaktigt bli av en ansökan, kan det hänga om och börja täppa till registret producerar felmeddelanden. Om jag hade letat efter ett sätt att ta reda på hur man kan snabba upp min dator, skulle jag undersöka rensa upp i registret. Rengöring det är verkligen otroligt enkelt och kan bevara dig ett stort antal huvudvärk över tiden.

Först av allt, med RegCure register scanner, kommer hjälpa till att lokalisera och eliminera eventuella ogiltiga registerposter föremål på datorn. Klicka på Clean Up Scan och det kommer att leta efter objekt som kommer att behöva gå och ta bort dem för dig. När jag hade problem med min dator saktar ner, tittade jag upp hur du kan tempot upp min pc och rengöring registret var den 1: a utmaningen som dök upp. Jag försökte det och det var exceptionellt effektiv. Jag rekommenderar inte att försöka ta bort objekt själv för rädsla för att ta bort nåt som krävs. Det är viktigt att skapa användning av till och ta bort program runt om datorn för att utplåna dem ordentligt. Borde verkligen verkligen du producerar ett misstag och ta bort något av misstag, kan du återställa det genom att använda guiden Systemåterställning. Klicka på Påbörja, välj Alla program, utrustning, instrument systeminställningar och välj sedan systemåterställning. Var noga med att återställa datorn till en tidigare tidpunkt, så att det som togs bort igen kommer att vara där.

Du kanske måste rengöra ditt register genom att arbeta en total genomsökning av systemet på den minst en gång per månad. Den 1 sätt jag kan veta hur man snabba upp min dator skulle kunna vara att använda rena upp scan, och vara positivt att jag skiljer min webbläsare cache. Det är precis där den personliga datorn butiker Internetadresser områden kanske du har besökt. Klicka på Verktyg, Globe vast Webbalternativ radera söka historia. Detta kan radera cache och påskynda dator genom att bli av med oönskade objekt. Men ett annat sätt jag kan visa dig hur du kan snabba upp min dator, är genom att bli av oanvända program. Skapa använda Lägg till / ta bort program i kontrollpanelen kommer att stödja eliminera dem på rätt sätt och hjälpa takt upp Pc.