hur man laddar ner Facebook video gratis och bränna Facebook video till dvd

Det finns massor av intressanta filmer i Facebooks video avsnitt. Nu kan du ladda ner Facebook video gratis genom att följa nedanstående tips. Dessutom kan du bränna Facebook video till DVD-skiva som kan spelas på DVD-spelare.

Del I. Hur man laddar ner Facebook video gratis?

steg 1. installera facebook video script
Öppna Firefox och titta på din verktygsfältet, klicka på den som säger verktyg, och klicka sedan på fliken som säger “Add-ons”. När ett nytt fönster dyker upp, klicka på “Get Extensions”. Klicka på sökrutan och skriv in “Facebook video”, klicka på “Lägg till Firefox”-knappen.

Om det finns ett fönster dyker upp för att be dig “Bara installera tillägg från författare som du litar på”, klicka på Installera för att fortsätta. Du kommer att bli ombedd att starta om Firefox webbläsare när du har installerat Facebook video script. Sedan startar den.

steg 2. lokalisera Facebook video
Besök videon avsnittet på Facebook webbplats och leta reda på en som du vill hämta. Nu när det blir en nedladdning knapp finns på varje video du tittar på.

steg 3. Ladda ner Facebook video gratis
Du kan helt enkelt klicka på knappen Hämta för att ladda ner Facebook video gratis. Du är klar. Det är enkelt och helt gratis.

Tips:
Ett. Du måste använda Firefox webbläsare för att ladda ner Facebook video gratis. Inte installerat Firefox än? Gå till http://www.mozilla.com/en-US/firefox/upgrade.html och ladda webbläsaren. Det är gratis.
2. Facebook Video gränser: Vanligtvis är videon under 100 MB och under 2 minuter. Genom att verifiera din revisor status, kan du ladda upp större video upp till 20 minuter och upp till 1 GB i storlek.

Del II. Hur man bränner ner Facebook video till DVD?
Det finns alltid några Facebook-videor som du vill visa på din DVD-spelare. Kolla in tips om hur man bränner Facebook video till DVD.

steg 1. ladda ner och installera DVD Creator
Gratis nedladdning DVD Creator som fungerar som en professionell Facebook Video till DVD-brännare.
• Om du är Windows-användare, gratis nedladdning DVD Creator
• Om du är Mac-användare, gratis nedladdning DVD Creator för Mac

steg 2. importera facebook videor
När du har installerat den här Facebook-video till DVD-brännare, klicka på det alternativ som lyder “Load Video”. Leta Facebook-videor var du lagt och import. Dra och släpp laddade videofiler till storyboard nedan för att göra ytterligare insatser.

steg 3. bränna Facebook video till dvd
Klicka bara på fliken Bränn för att bränna Facebook video till DVD.

När du har bränt Facebook video till DVD, nu kan du njuta av DVD på din DVD-spelare. Njut av det!