hur man rengör gamla data från registret.

Eftersom registret växer den blir fylld med gamla och redundant data som är kopplade till filer och mappar som inte finns på systemet längre. Dessa tjänar endast att sakta ner systemet förutom att äta upp vitala diskutrymme.

Systemet registret är en integrerad del av alla Windows-operativsystem. Det är den centrala databasen av operativsystemet och ständigt avses i syfte att effektivt köra datorn. Eftersom systemet används och program läggs till och tas bort från datorn på noteringar görs i motsvarande avsnitt i registret. De program och filer eller genvägar kan avinstalleras eller tas bort från systemet, men de är kvar i registret. Detta skräpar registret, som växer ner systemet, och måste tas bort med speciella verktyg verktyg som kallas systemet registret renare programvara.

Var hittar jag denna registret renare programvara?

Registry Cleaner programvara finns i överflöd på Internet och många av dessa verktyg finns tillgängliga för gratis nedladdning. Hämtningen tar inte mer än några minuter på sin höjd, och är ännu snabbare att installera. Registret renare programvara, till exempel, Windows Registry Cleaner, PC registret renare och hundratals i sin tro. Registret renare programvara är mycket pålitlig och alla har ett register backup-program. Denna backup måste göras med hela registret renare programvara som används oavsett om det är ett gratisprogram eller en Premium Pack. Allt kan gå fel när som helst och inte bara med registret rengöring programvara.

Eftersom registret är ryggraden i systemet måste den hållas i topp ordning. Registret, om skadade på något sätt, kan stanna ett program eller till och med hela systemet. Det är möjligt att gräva i registret och rensa ut de överflödiga filer och mappar manuellt dock, även gurus i registret aldrig råda här. Det är alltid bättre att använda ett verktyg som Windows PC Registry Cleaner för att rengöra gamla data från registret och komprimera registret för att göra den mer effektiv.

Sök på Internet och hitta registret rengöring programvara som bäst passar dina krav. Alla registret städare har nåt gemensamt. Detta skannar registret för gamla och oanvändbara uppgifter, reparera registret genom att ta bort redundanta data och komprimera registret och säkerhetskopiera den gamla registret om det måste installeras om. ActiveX-kontroller som hämtar med sig gör mest skada. När nedladdningen är avinstallerat post i registret kvarstår och måste tas bort med speciella registret renare programvara. Användningen av dessa kommer bara att öka datorns prestanda.