hur man sätter AVI video på din iPad

Audio Video Interleaved är den fullständiga formen av AVI som är ett datorgrafik animation format. Det används i Microsoft Video för Windows och det sammanlagrar synkroniserat ljud och digitaliserad bildrutor i en enda fil. Du kan spela upp klippen som genereras i AVI-format i en Windows-dator som är oberoende av skärmens upplösning och palett.

Den Moving Pictures Experts Group har definierat MPEG-4. Detta format hjälper till att leverera högkvalitativa ljud-och videoströmmar för mobiltelefoner och bredbandsuppkopplingar. Den MP4-formatet stöder även 3D-objekt, texter och olika mediefiler. MP4 (kortform för MPEG-4) är en container format som hjälper man kombinera olika strömmar av multimedia i en fil som är streamable och stöder alla typer av multimedia uppgifter. Många människor letar efter några sätt som hjälper dem att konvertera AVI till MP4. Om du är på denna sida, är det uppenbart att du också vill veta mer om hur du konverterar AVI till MP4.
Följande Jag wil visar dig steg för steg för att konvertera AVI till MP4.

Steg 1: Gratis nedladdning konvertera AVI till MP4 program, installera och köra det.

Steg 2: Klicka på “Lägg till”. Lägg till de filer du vill konvertera till MP4-format.

Tips: Denna omvandlare kan inte bara konvertera AVI till MP4, men också konvertera M4P till MP3, konvertera M4V till MP4, konvertera WMA till MP3 etc.

Steg 3: I “Inställningar”-knappen, välj MP4-format (* mp4.) Klicka på “Start” för att börja konvertera AVI till MP4..

Steg 4: Klicka på “OK”, sedan avsluta det.

Här är listan vad du bör ta hänsyn till när du letar efter en AVI till MP4 Converter:
Ett. Programvaran bör vara mycket användarvänlig och lättbegriplig.
2. Den felhantering ska vara perfekt. Jag har sett några AVI till MP4 omvandlare visar felmeddelandet “Inget fel uppstod”. Du skulle bättre hålla sig borta från sådant AVI till MP4 omvandlare.
Tre. Kundtjänst bör vara tillräckligt snabb för att reagera i händelse av eventuella problem
4. Hastighet vid konvertering AVI-filer till MP4 bör vara tillräckligt bra.
Fem. En testversion bör vara tillgänglig för alla som vill prova programmet.

Jag rekommenderar denna drm Media Converter är utformad för dig att konvertera AVI-filer till MP4 på din iPad. Även denna programvara stöder många format: M4V, WMV, WMA, ASF, MP4, MOV, 3GP, 3G2, DVD VOB, H.264, HD (…. M2ts, tp, trp, TS), FLV, SWF, MPG , XviD, MP3, AC3, OGG, APE, AAC, WAV, MKV, MKA, etc. Så, varför inte ladda ner något för att göra ett försök?