hur Windows 7 kan hjälpa ett företag

I denna moderna tid, företag körs på datorer, vissa mer än andra. Det finns egentligen ingen väg runt det. Det är inte en dålig sak eftersom det kan spara tid, energi och även sparar på miljön genom att tillåta företag att gå papperslös. Och med vilken dator som helst, behöver den ha ett operativsystem. Det finns många utformade för företag, men Windows 7 är det senaste på marknaden och är överlägsen andra på många sätt. Det kommer att ge dina anställda att bli mer produktiva, spara tid och även hålla din konfidentiella information mer skyddade.

Windows 7 kan hjälpa dina anställda att bli mer produktiva genom många olika funktioner. Det gör att du kan ställa in i Aktivitetsfältet på det sätt du vill att det ska vara. Detta är bra för många anställda som föredrar sina fönster visas i en viss ordning och har att spendera extra tid varje dag att se till att de är ordnade. Nu kan de bara flytta runt dem på bara en sekund. Ett annat sätt att det kan hjälpa anställda att bli mer produktiva är genom sina tre olika sätt att se på dina fönster. På andra operativsystem kan du bara se ett fönster i taget. Med Windows 7 kan du visa dem på flera olika sätt kallas snap, kika och skaka. Låter som en frukostflingor va? Men de är egentligen ganska bra. Den mest populära är snap, vilket gör att du kan öppna flera fönster på skärmen. Du väljer storlek och var du vill ha dem. Detta är särskilt fördelaktigt för inmatning av data men har många olika tillämpningar, i vilka detta skulle hjälpa. Peek låter dig se vad som finns på andra fönster som är öppna, bara genom att placera markören på fönstrets ikon i aktivitetsfältet. Du kan även använda detta för att se dolda program på skrivbordet. Shake är särskilt användbart när en anställd blir distraherad av alla fönster som de har framför sig. Hellre än att behöva ta sig tid för att minimera varje fönster, är att klicka allt du behöver göra på fönstret och skaka musen. De övriga fönstren går bort och du kan fokusera på vad du letar efter.

Många av de funktioner som kommer att göra dina anställda mer produktiva kommer också att spara tid. Ovanpå detta, kommer Windows 7 att du kan få tillgång till företagets nätverk med Domain Join. Vad detta innebär för ditt företag är att du inte behöver ha anställda slösa tid med att gå till någon annan för en handling som de kan ha. Du kan också visa media som du kan behöva för att visa på olika datorer och TV-apparater i hela byggnaden, vilket innebär inget slöseri med tid att koppla upp extra sladdar och vad inte när du behöver göra en presentation.

Säkerhet är en bestämd fråga i dessa dagar. Microsoft erkände detta när de skapade Windows 7 genom att lägga till Bit Locker, som hjälper till att skydda din information. Det skyddar inte bara information på din dator, men på dina bärbara enheter samt.