hyra en virtuell assistent för att förenkla ditt liv.

Hur mycket värderar du din tid? Varje tickande klockan som du spenderar göra allt pappersarbete är en stor förlorad för att utöka din tjänst eller produkt, nätverk med potentiella kunder och göra försäljningen. Varje minut som du spenderar på administrativa uppgifter är en minut som du kunde ha spenderat göra ditt företag att växa.

Virtual Assistance är den bransch som har utvecklats enormt under de senaste åren. Utvecklingen beror i komponenten till tillväxten på webben och den senaste tekniken som har gjort med en assistent, så grundläggande som att skicka ett mail. Dessutom har det utvecklats som en följd av det stora antalet kapitalisten som i princip inte har pengar att anställa en assistent. Ett växande antal småföretag nu inser att kanske den enda lösningen på detta är Virtual Assistance.

Outsourcing administrativa arbeten kommer att göra det möjligt för företagare att koncentrera sig på de vinst tjäna aspekter av sina respektive verksamheter samtidigt sparar pengar som lätt skulle ha använts för att anställa en administrativ assistent.

De flesta VAS erbjuder två alternativ för att få sina tjänster. För de som behöver hjälp ofta, de flesta virtuella assistenter som erbjuder hållare planer. Detta gör att du kan betala för deras tjänster i varje månad. Det är ett bra alternativ om du behöver flera arbetsuppgifter görs varje månad. Här är ett exempel, när du har en kunddatabas som är i behov av regelbundet underhåll, anställa en VA på en hållare grund skulle tillåta dig att lägga ut arbetsuppgifter och ta dem på din att göra-lista. Om du bara behöver tio timmars service varje månad, skulle du betalar endast för de tio timmar av den service som de har gjort. Oftare än inte, betalade de fler timmar för, desto större rabatt.

För kunder som behöver enstaka projekt göras, liksom dokumenttyp eller kalkylblad fullbordan, kan tjänster köpas på en varje timme basis. Det innebär att om projekten tar bara 2 timmar att göra, skulle du bara betala för 2 timmars service. Din VA kommer att kunna berätta en uppskattad tid för slutförandet av projektet.

När du arbetar med en VA för allra första gången, är det bättre att inte börja med ett stort projekt för att se om den virtuella assistent är kapabel att göra jobbet. När du redan har känt av kvaliteten på arbetet på VA kan ge, kan du bestämma om du fortsätter att skicka honom / henne fler projekt eller inte.

Tillväxten av VA branschen har gjort det sannolikt för alla att ha en assistent av sina egna.