idéer att välja den perfekta antivirusprogram

VIPRE Antivirus. Antivirus + Antispyware. Högpresterande antivirusprogram som inte sakta ner din dator som äldre, traditionella säkerhetsprodukter. 30 dagars gratis testperiod tillgängligt.

Virus är en av mycket skadliga ämnen som skadar ens dator. Således filtrering och bli av med virus är mycket viktigt eftersom det skyddar datorn och dess verksamhet. Använder funktionerna i den bästa antivirusprogram är ett måste i dagens teknologiska revolutionen. Det finns ett antal alternativ antivirusprogram som finns på marknaden. Därför bör man tänka på vissa kvaliteter och samtidigt göra ett urval:

– Det är viktigt att antivirus ger skydd för alla virus, trojaner och maskar. Det finns en hel del programvaror som ger täckning för endast omkring 70 till 80 procent av de virus och maskar. I dagens ålder en hel del av de pålitliga AV-mjukvaran är inklusive program antispionprogram samt.

– En sund antivirusprogram skulle vara en som skulle spara posten och utfarter. Detta skulle vara en förebyggande åtgärd för att viruset sprider sig till andra datorsystem samt.

– 90 procent av virus och maskar förlängs via e-post. Således en pålitlig anti-virus program är ett som skulle fyllas med ett e-scanner. Var och en av de inkommande och utgående e-post skulle kontrolleras.

– Se upp för antivirusprogram, som har levande tid skydd. I detta fall ett program ger dig en varning när personen skulle driva en fil som har ett virus hot. Den anti-virus program skulle bedriva avaktivera virus risken innan det sprider och orsakar skador.

– Det är viktigt att hitta en programvara som skulle producera frekventa och aktuella uppdateringar. Detta är viktigt eftersom nya virus “verkar vardagen. Således programvaran måste vara skicklig för att slå dem.

– En heuristisk motor skulle vara en viktig del av ett bra antivirusprogram. Motorn visar avgörande undersöka okända handlingar som kan ha virus. Således i aktiviteten av ett nytt virus variant frigörs och AV-programmet uppdateras inte, skulle motorn vara effektiva.

– De flesta av de moderna och bra antivirusprogram program skulle vara en som skulle ha Host Intrusion Förbud Solutions (HIPS) teknik. Dessa säkra en dator från någon ny virus utan de införlivade signaturer. Denna teknik är en kommande en och är i drift för att få mer och mer dator vänliga.

– De goda professionella antivirusprogram brukar ha teknisk support. Den stödfunktion skulle visa sig användbara i en onormal situation virus upptäckt.

Dessa är ett antal av de mycket positiva egenskaper som krävs i antivirusprogram!