inbyggd i Windows 7 backup verktyg kontra avancerad programvara för säkerhetskopiering

Hur du säkerhetskopierar Windows 7 dator? Den senaste släpptes fungerande system Microsoft har vunnit en stor popularitet och stora förtroende bland datoranvändare. Och oundvikliga frågan: Vad backup programvara fungerar bra med detta OS?

Först av allt, det finns en inbyggd i Windows 7 backup verktyg – Säkerhetskopiering och återställning. Det är säkert mycket bättre än Windows backup verktyg i tidigare system var. Och det kan vara ganska bra, om du letar efter enkla program för säkerhetskopiering som kan kopiera filer och mappar och göra en kopia av din hårddisk.

Men för mer bekväm och kraftfull säkerhetskopiering av Windows 7, är det bättre att få särskild programvara. Även om du är en hemanvändare som vill ha enkel lösning för säkerhetskopiering, kan du inte vara nöjd med funktioner som säkerhetskopiering och återställning. Den goda nyheten är att dagens IT-marknaden är redo att erbjuda olika lösningar för säkerhetskopiering som är prisvärda och inte svårare att använda än Windows 7 verktyget.

Specialiserad programvara för säkerhetskopiering för Windows 7 erbjuder en mycket bredare uppsättning funktioner:

• Om du säkerhetskopierar. Säkerhetskopiering och återställning kan säkerhetskopiera till CD, DVD, hårddiskar och lokalt nätverk. Säkerhetskopiering Windows 7 dator är mycket säkrare när du säkerhetskopierar till FTP / SFTP servrar. Mer avancerade program kan lagra dina säkerhetskopior till avlägsna servrar, och även ge en speciell online backup lagring.
• Vad som ska säkerhetskopieras. Det finns program för säkerhetskopiering som kan göra backup av mer komplexa data än enskilda filer och mappar: populära program (som Outlook, ICQ och andra), många specialiserade uppgifter som databaser, e-postklienter och servrar och backup Windows 7 operativ system med alla inställningar och register register.
• När du säkerhetskopierar. Inbyggd Windows 7 verktyg för säkerhetskopiering kan schemaläggas att köra backup dagligen, veckovis eller månadsvis. Men om du vill lägga upp ett schema med din egen tid, eller göra säkerhetskopior på inloggning och utloggning, behöver du ett starkare verktyg.
• Några andra alternativ. Många program erbjuder idag ett brett utbud av användbara alternativ för säkerhetskopiering som kryptering, komprimering, e-postmeddelanden och mycket mer.
• Återställ funktionerna. Tillval och flexibel backup restaurering är en trevlig möjlighet att få. Säkerhetskopiering Windows 7 inbyggda verktyget kan återställa enskilda filer från vanliga filer och mappar backup. Det tillåter inte att återställa en hårddisk partition om det behövs. Men det finns program som presenterar restaurering av en komponent av backup. Till exempel, kan du återställa en skadad tabell från hela databas backup.

Så, är inbyggd backup verktyget inte en unik lösning. Idag finns det många fantastiska verktyg, som erbjuder till ett rimligt pris ett bra sätt att effektivt säkerhetskopiera Windows 7 dator.