inte ignorera föräldrakontroll på Mac

Det finns många Mac-fans, de älskar sina Mac precis som sina barn. De noggrant skulle skydda sina macs från någon hurt.But för föräldrar som har Mac, du betalar tillräckligt med uppmärksamhet på dina barn som använder din Mac och deras online-säkerhet?

Jag läste en fars handstil, trodde han att han hade betalat tillräcklig uppmärksamhet åt hans 7-år gammal pojke surfa på internet. Men en dag när han fick en kopia av hans pojkens AOL Instant Messenger och kolla profilerna i sin kontaktlista, han var verkligen chockad vad han hittade. Det finns några farliga killar med usla namn, vad mer, noterade massor av information som är tänkt att vara privat om dem på deras profiler, även inklusive deras hus adress och faderns arbetsplats.

Internet är en plats som bra och dåliga blandas, kan det för barn att få mycket roligt, vänner och kunskap samt fällor och fraudulency.You knappt hitta en palce för dina barn cruising i cyberworld men undvika de negativa stuff.Most föräldrar älskar och litar på sina barn. Men barn är nyfikna av naturen. De gillar att utforska varje okända ting. Arten är bra men omvärlden är farlig. Så det är upp till oss att övervaka vad de gör på nätet och kontrollera vilka webbplatser de kan bläddra för att skydda dem.

Som förälder har du ansvar för det.

Kanske du skulle säga “Naturligtvis gjorde jag, jag har det inbyggda Mac Föräldrakontroll inrättas.” Du kan hitta det inbyggda Mac Föräldrakontroll är nyttigt, men inte tillräckligt kraftfull för att skydda dina barn. Funktionen för Mac Föräldrakontroll är begränsad enbart till aktuell kontroll och enklare webbplatser inspelning. Om du bara gör det här, kan jag bara säga att du är en lat förälder för säkerheten för dina barn.

För att hålla dina barn säkert på nätet, bör du även installera en professionell föräldrakontroll keylogger på din Mac maskin. Keyloggers för Mac som Aobo Mac Keylogger kan registrera alla tangenttryckningar skrivit på alla program och fånga skrivbordet skärmdumpar i ett förinställt intervall. Det kommer inte hittas av dina barn, eftersom det är helt stealth och omätbara. Dessutom kan mac keylogger spela ens lösenord skrivit i Safari, Firefox, MSN, AIM, iChat eller spel. Du behöver inte kolla dina barns dagliga online-aktiviteter på Mac maskin eftersom det är möjligt att i hemlighet skicka loggarna till din e-post eller ftp utrymme.

Kanske vissa människor BESTRIDA detta sätt att skydda barnen genom att åsidosätta sina rättigheter, men allt jag vill säga är att det är att vara ledsen än inte. Det finns ingen åtgärd vad en förälder inte bör göra för att skydda sina barn från alla harmness lurar på internet. Och ibland kraftiga åtgärder kan beaktas om nödvändigt.