internet tv för fönster

Med hela buzz om du tittar på TV-program på din dator via Internet, är en hel del PC-användare undrar om det finns särskild Internet-TV för Windows. Tja har du tur: det finns. Men är det det bästa alternativet? Med en stor mängd av tjänster för Internet-TV finns, är Microsofts version tillräckligt bra?

I denna artikel kommer vi att ta en titt på vad Windows Internet-TV har att erbjuda och avgöra om det är en bra alternativ, eller om du är bättre att titta på andra håll.

För det första är Internet TV för Windows gratis. Och det är alltid bra! Systemet stöds av annonser, så för att använda det gratis, du måste bara stå ut med udda femton och trettio sekunder reklam. Men låt oss inse det, det är inte en dålig kompromiss.

Andra är Window s Internet-TV bekvämt. Om du redan har Windows Media Center – som kommer förinstallerat på en hel del av de senaste maskinerna – då Internet-TV bör strömma automatiskt, direkt på ditt system. Detta gör det relativt enkelt, istället för att behöva ladda ner massor av filer. Om du inte har Windows Media Center (inte att förväxlas med Windows Media Player), så du kan uppgradera ditt system för att få det.

Och i slutändan är det givetvis Windows baserade. Så du vill tro att det är ett namn du kan lita på.

Här är några av de saker Window s Internet-TV kan du göra:

Välj bland ett brett utbud av program och filmer: Det finns massor av olika tv-program och filmer som kan nås direkt från din dator. Alla kategorier och intressen täcks så att du kan vara säker på att de kommer att vara något för dig.

Du har kontrollen: Systemet har funktioner som gör att du kan stoppa, pausa och spola tillbaka de program du tittar på, vilket ger dig fullständig kontroll. Inte längre kommer du att begränsas till den sändande stationens schema.

Inga begränsningar: Vara Internet baserad, kan du bokstavligen åtkomst till Internet-TV för Windows vart du än går, så länge du har en Internet-anslutning. Detta innebär att du kan titta visar på resande fot eller vem du väljer att ta din dator.

Sammanfattningsvis verkar Windows Media Center för att vara ett bra alternativ, och deras internet-tv kapacitet verkar leva upp till förväntningarna. Men du behöver inte lämna den där. Det finns alternativ. Det finns massor av andra tjänster Internet-TV erbjuder dig möjlighet att titta på TV på din dator, och några av dem lovar att erbjuda fler spelningar, fler funktioner och ett bättre användargränssnitt jämfört med Windows. Så det är värt att ta tid att shoppa runt, och definitivt inte behöver känna sig begränsad till Windows. Oavsett vad du väljer att gå med – Microsoft eller något annat – en sak är säker: Internet-TV har anlänt.