jakt persienner hjälper att gömma dig

Om du är en ivrig jägare, är chansen att du redan har använt jakt persienner som ett sätt att hålla dig helt dold från djur eller fåglar du är på jakt. Det finns olika typer av persienner för de olika typer av terräng, men de har alla samma syfte att hålla dig gömd, så att du smälter in i naturen i just inställning och verkar inte på sin plats. Men, kanske du fortfarande vill bära kamouflagekläder så att du inte sticker ut som en öm tumme som du gör din väg till den blinda.

Jakt persienner kan göras av tält som material eller tegel eller trä, beroende vad som är tillgängligt för dig i ditt område, och om du är en gör det själv typ av person. Om du är då du kommer att ha lite problem att sätta ihop en blind av något slag, vare sig det är en mager till, eller en liten stuga, eller ens kistan blinda, vilket som namnet antyder är bara en lång smal låda som som en jägare du kan ligga i medan du väntar på djur eller fåglar att visa. Kistan blinda måste vara vattentäta om du kan hantera det, eftersom det i allmänhet är placerad i sanka områden där ankor gillar att gå.

När du har byggt din blinda eller skydd, behöver du för att den smälter in i omgivningen så mycket som möjligt. Det är där din kreativitet kan komma in i bilden, för att göra din blinda så diskret som möjligt, med vad du vill använda. När detta är klart att passa dig, kan du ta sedan med insidan, vilket gör det så bekvämt som du vill, eller inte, vad du än väljer.

Om du har byggt en permanent blind på din favorit jaktområde, det gör det lättare att lägga avföring eller stolar att sitta på medan du väntar på den perfekta bilden. Det finns ingen anledning att vara obekväm jakt om du föredrar att inte be.Depending på vädret, kan jakten vara en kall och ensam tid, så med några bekvämligheter är inte orimligt.

En sak att vara medveten om innan du ger dig ut jakt, är att se till att du inte använder en doftande deodorant eller antiperspirant, som kan varna djurlivet på din närvaro, även om du är i en blind.

Djurlivet är inte dum eller ouppmärksam, och de kan känna precis som vi kan när något känns inte rätt.

Bygga en båt blinda kan vara mer utmanande, men i grunden är det inget annat än ett slags tält över båten du använder för andjakt. Om du har aluminium stolpar och några kamouflage tyg, så du kan lätt piska upp en båt blinda på mycket kort tid. Återigen, som med all jakt persienner, är idealisk för att bygga något som smälter in i miljön så mycket som möjligt, som denna gång kommer att vara på vattnet.

Så för att sammanfatta, du kan säkert gå på jakt utan en blind, men för många jägare, jakt mörkar bara ge det lite mer skydd från vilda djur att se dem, och från väder också.