jämförelse av tiff-format och pdf-format

Datorn tekniken har infört avancerade datorprogram för att jämna arbetsprocessen datoranvändare över hela världen. Dessa program är PDF, Word, Excel, TIFF och andra sådana filformat. Dessa filformat används ofta av människor för olika typer av ändamål. Portable Document Format och Tagged Image File Format är två filformat som är flexibla och portabla format.

användning av pdf:

Portable Document Format har sina egna fördelar för att förbereda olika typer av dokument. Du kan använda det här formatet för att förbereda nyhetsbrev, PM, kontrakt och avtal. PDF hindrar inte bildkvaliteten på de bilder som används eller grafik. PDF förändrar inte kvaliteten på bilder eller grafik. En annan fördel med att använda PDF-formatet är att dokumentet är portabla mellan olika plattformar. De komprimeringsalgoritmer gör filstorleken mindre som i sin tur gör att filstorleken mindre. Filerna med mindre storlek kan göra överföringen av de dokument som enkelt och smidigt. Detta filformat har också konvertering förmåga med vilken användaren kan konvertera filer från ett format till ett annat. Under processen av omvandling den ursprungliga formateringen av PDF-filformatet inte får hindras eller ändras. De avancerade säkerhetsdetaljer PDF-dokument skydda deras innehåll. Filerna hålla innehållet i PDF-filer intakta och tryggt.

användningar av tiff:

Tagged Image File Format är ett annat flexibelt datorprogram som assimilerar eller skickar rastergrafik mellan program och datorplattformar. Den introducerades för världen 1986 som en vanlig metod för att lagra svartvita skannade dokument. Detta filformat är användbart eftersom det är plattformsoberoende. Användaren kan få tillgång till de handlingar på alla system med olika konfiguration. Detta filformat har också komprimeringsalgoritmer med vilken du kan göra filstorleken mindre. Den mindre filstorleken gör dokumenten lätt överföras och portabel. Den filformatet TIFF stödjer även flera bilder i en fil. Du kan spara flera sidor i en enda TIFF-fil. Detta håller din information intakt och kompakt. Du kan även redigera bilderna i detta format utan någon rädsla för att förlora kvaliteten på bilderna.

Dessa två program är bland de avancerade och modifierade datortillämpningar med unika egenskaper. Att konvertera dina Word-filer till PDF-format kan du använda ordet till PDF Converter och göra dina filer mer effektivt i hantering och säkra att använda.