joomla utveckling

Joomla Content Management System (CMS) är en av de mest populära och kraftfulla i webbutveckling som kan spara massor av pengar för att skapa sin web närvaro och ger olika tjänster för portaler. Tack vare omfattande användare och utvecklare, är joomla tillägg tjänar olika moduler för att genomföra erforderlig funktionalitet. Joomla omfattar alla typiska fördelar med en open source CMS, inklusive utbyggbarhet och användarvänlighet. Numera är Joomla används för att utveckla det mest effektiva webbplatser i hela världen.

Även Joomla är mycket utmärkt plattform för att integrera någon form av webbdesign och viktigast det är inte bara användarvänlig för utvecklare men dess SEO-vänliga alltför. Joomla CMS har producerat ett stort antal webbplatser och i stor utsträckning genomförts för att skapa företags webbplatser utveckling, e-handel webbplatser, webbplatser agenturer, ideella organisationer, webbplatser samhället, små webbplatser företag och personliga webbplatser …. slutet mindre listan. Joomla är lätt att använda text editor gör det lite lätt för att lägga till sidor / artiklar, på hemsidan, så enkelt som arbetar i MSWord. Du enkelt kan integrera text, tabeller, diagram och element blixt, etc. I grunden utformning av Joomla är sökmotor vänlig ut,

artikeln manager
En mycket användning-fullt verktyg för alla drivna artikeln webbplatser, som titeln inspirerar det är en artikel chef med olika funktioner, liksom hantering av artiklar, redigera, radera, publicera, etc. I artikeln parametrar som du kan lägga till titel, nyckelord, beskrivningar, VAXOLJA datum, publiceringsdatum etc. Inte bara så här mycket, men artikeln chef har fler användbara funktioner

banner manager
Ett mycket effektivt sätt att alstra trafik, karaktäriserar banners i Joomla antalet publicerade och opublicerade aktiva banners, detaljer klient och kategorier för att ordna dessa banners i publicerade eller opublicerade.

kontakta organisationen
Den funktionen hjälper till att kategorisera dina “kontakter” i fråga om sina uppgifter och organisation av detaljer. Joomla ger dig möjlighet att redigera data i både bestämmelse anpassade till verksamhetens krav och få det att fungera på ditt sätt.

Nyhetsflöden
Vanligen kallas RSS-feed, feeds Nyheter i Joomla bidrar till att skapa större webbtrafik. Joomla nyhetsfeed funktionen hantera nyligen publicerad artikel mycket väl och även länka dem till ett visst ämne (er)

sök
Joomla sökfunktion håller automatiskt register över SEO-orienterade uppgifter för dig som hjälper fastställa resultatet av webbplatsen på en tillförlitlig källa.