kommer ni att anställa offshorebolag mjukvaruutveckling

Utveckling av programvara är inte en lätt uppgift för icke-tekniska företag. Så det är bäst för dessa bolag är att outsourca sin applikationsutveckling behöver offshorebolag mjukvaruutveckling som specialiserat sig på att utveckla skräddarsydda program. Software outsourcing är en stor verksamhet och på grund av ökad efterfrågan, har många applikationsutveckling företag blommat hela världen. Således, innan outsourcing arbete för alla företag, det är bättre att kontrollera creditability av offshore utveckling bolaget. Företaget måste vara tillförlitliga och har snabb handläggningstid. De måste ge rätt stöd och bör vara tillgängliga beroende på din tidszon. Den havsbaserade utvecklingsbolag bör ha en särskild grupp av personal experter inom sitt område och ska slutföra uppgiften inom den tid.

Kina och Indien har blivit den populära programpaket service nationer. Indien är före Kina eftersom det har fler engelsktalande arbetskraft än Kina. Därför för offshore outsourcing är Indien blir ett nav för engelsktalande nationer som USA, Australien och Europa. I framtida efterfrågan på outsourcing till indiska programmerare kommer att öka avsevärt när Indien satsar mer och mer på att förbättra sin IT-infrastruktur.

Bortsett från engelsktalande talang, är indiska arbetskraft mycket erfarna och arbetar med fullständig hängivenhet. De har alla de egenskaper som anges ovan för att anställa en bra offshore utvecklingsteam. De är pålitliga, arbetar enligt NDA undertecknade därmed hålla kunders konton och arbeta konfidentiellt. Indiska offshore företag tillhandahåller harmonisering mellan onshore och offshore team, förbättrade processer, bättre tidsplanering och slutföra uppgiften inom tiden.

Som nämnts ovan, är outsourcing mjukvaruutveckling till offshore-företag i efterfrågan och mjukvaruutveckling företag är en multi-miljard företag. Så, inte bara det finns gott om företag som finns över hela världen, men de har vuxit i Indien också. Välja den bästa offshore-utveckling företag kan vara en besvärlig situation för företaget i nöd. Eftersom de flesta företag i Indien har goda egenskaper för att arbeta som ett offshore laget men det finns några undantag också. För att undvika att ge arbete till dem kontrollera sin portfölj och vittnesmål som finns på sina webbplatser. Försök att få en del av sina kunders referenser, med vilka de har arbetat med och har nämnt i sin portfölj. Genom att göra detta och några online forskning om företaget, kan en icke-tekniskt företag hitta en värdefull offshore teknisk partner för alla sina offshore behov mjukvaruutveckling.