konvertera Adobe Acrobat PDF-fil till MS Word-filer – hur man gör det snabbt

PDF (Portable Document Format) är ett vanligt sätt att överföra, lagra och hämta stora dokument. De är skrivna och formateras på ett mycket specifikt sätt och är tänkt att vara “hel” snarare än redigerbara delar. Även om de kan se ut som samma typ av vanlig text eller grafik som du kan producera på ett “ord”-programmet, de skiljer sig markant. Tänk på dem mer i termer av ett album med alla hela sidan som en individ “ögonblicksbild”. Om du inte använder rätt verktyg (converter program) kan du inte mer att ta en liten del av den “ögonblicksbild” än vad du kan ta ett element ur en jpeg eller annan bildfil utan att använda “Photoshop” © eller något annat redigeringsprogram.

Så, hur ska man konvertera PDF-filer till Word-dokument? Typiskt, för att ändra texten i en PDF-fil som du skulle behöva det ursprungliga författande lösenord. Detta gäller även om du vill “klippa och klistra” en del av en PDF-fil till ett annat dokument. Kom ihåg att PDF-formatet i huvudsak en “ögonblicksbild” eller en grafisk skildring av text, det är egentligen inte själva texten i sann bemärkelse. På grund av sin konstruktion är det svårt, om inte omöjligt, att “kopiera och klistra” en del av en PDF-fil direkt till ett Word-eller andra dokument. För att göra detta behöver du en PDF till Word Converter program. Detta program konverterar PDF till Word-filer (eller annan text dokumentformat) med väsentligen tolka “snapshot”, vilket är den PDF-fil, och gör det igenkännligt som en textfil med “Word” eller andra ordbehandlare.

Lyckligtvis finns det många av dessa program tillgängliga. Först titta på dina lokala program eller kontor leverans butik. Om du behöver något direkt då en snabb sökning på Internet kommer att producera ett antal PDF till programmen Word Converter som kan köpas till rimliga priser. Ofta kan du ladda ner en “gratis” 30 dagars testversion av programmet så att du kan prova det innan du betalar för den. Det är “fria” PDF till programmen Word Converter tillgängliga för nedladdning också. Naturligtvis, som med alla “fria” program som du måste vara försiktig om spyware, adware och andra typer av skadlig kod som kan knytas till programmet.

PDF till programmen Word Converter kan vara ett användbart verktyg. Genom att konvertera PDF-filer till DOC man kan spara timmar av att skriva och redigera (glöm inte om upphovsrätt och plagiat frågor förstås!) Du kan prova olika program, med hjälp av “Free Trial” erbjuder, för att hitta det bästa värdet och en du är mest bekväm med. Kom ihåg, eftersom du arbetar med två olika typer av format en bra PDF till Word Converter program kommer att vara oerhört användbart för att få jobbet gjort.