konvertera webbsida till PDF med den här fria men effektiv onlinetjänst

Att konvertera webbsida till PDF-format, behöver du inte betala en enda cent. Helt enkelt använda denna kraftfulla och effektiva gratis onlinetjänst som gör konverteringar både enkel och exakt. Tjänsten är också mycket snabb och kräver absolut ingen speciell kunskap för att kunna dra full nytta av det. Allt du behöver göra är att besöka omvandlare webbplats och klistra in webbadressen till den webbsida som du vill konvertera. Det tar bara ett par sekunder för att omvandla den genomsnittliga webbsida till den populära och lätt utdelningsbara PDF-format. PDF-filen kan sedan laddas ner direkt efter användning.

För att göra tjänsten ännu snabbare och effektivare, kan du också lägga till en knapp i din webbläsare. Om du gör detta, så allt du behöver göra när du besöker en webbsida som du behöver för att konvertera är att trycka på “spara sidan som PDF”-knappen som visas nu i din webbläsare. Denna lilla men potentiellt mycket användbara add-on är tillgänglig för alla populära Windows-baserade webbläsare såsom Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera och Google Chrome.

Web2PDF erbjuder också en extra knapp som webmasters och blogg ägare kan lägga till sina egna webbplatser. Besökare på sådana webbplatser kan sedan ladda ner och spara webbsidor aktiverade på detta sätt som pdf-filer på sina datorer. Detta kan vara särskilt användbart för att spara innehållet i en enda fil, till exempel online-kataloger och beställningsblanketter. Detta är vida överlägsen det normala sättet att spara en webbsida som sparar grundläggande webbsida sig till en enda fil, men alla bilder, ljud, eller någon annan typ av multimedia lagras i en separat mapp. Detta är inte särskilt bekvämt för snabb och enkel distribution och kan även ta upp mer utrymme.

Web2PDF är också mycket användbar för bloggare som vill spara sina artiklar och blogginlägg i PDF-format direkt från deras webbplats. PDF, är en mycket populär och brett stöd formatet gör saker mycket mer bekvämt och enkelt för plattformsoberoende distribution. Alla dessa tjänster, inklusive möjligheten att lägga till en knapp på din webbläsare eller lägga till en knapp för att ett eller flera av dina webbplatser, är helt gratis.

Konvertering kvalitet är generellt sett mycket hög och korrekt. De allra flesta webbplatser kan lätt omvandlas utan problem och snabbt också. Vad är mer, är programvaran ad-fri, effektiv och helt användarvänlig.

Det enda andra sättet att åstadkomma det här programmet kan göra är genom att ha den fullständiga versionen av Adobe Acrobat själv. Men för den genomsnittlige användaren, är det ofta inte nödvändigt och vad mer är att den fullständiga versionen av Adobe Acrobat är verkligen inte gratis. Med Web2PDF, finns det ingen anledning att installera något heller eftersom den grundläggande tjänsten är helt gratis men du kanske vill dra nytta av webbläsaren knappen en-på att få ut det mesta av tjänsten (också gratis). Det gör helt enkelt saker snabbare och mer bekvämt och bäst av allt det är säkert och lätt att använda.