kör ett bildspel med Microsoft PowerPoint 2007

Om din bärbara dator fungerar dåligt: ??ta utan slut för att svara på musklick och på det hela taget, långsamt rinnande program och även ändra från ett verktyg till ett annat, då är det dags så att du enkelt kan utvärdera ett antal Windows XP registret städare – trots allt, med tanke på att datorn fungerar på en Windows XP-operativsystem. Som ett resultat av det finns massor av alternativ där ute på marknaden just nu, bör du vara utbildade på hur man väljer rätt till din dator. Denna artikel verkar vara på de frågor som det är lämpligt att ta del av när du söker efter en regisattempt renare.

Det första attributet i en stor hem Windows XP regisstrive renare är dess förmåga att upptäcka ogiltiga poster i din bärbara dator register. En utmärkt Registry Cleaner bör vara framgångsrik i upphör pop-up hem fönster, fel i register och andra skadliga syften som kommer från förbjudna poster.

Den andra attribut för en stor regisstrive renare är att den har en egenskap som ger en säkerhetskopia. Får inte den olämpliga intrycket att bara för att det finns en backup-funktion, är det regisattempt renare inte bra. I exakt själva verket kan det vara ännu ett mycket gott tecken eftersom det ger en försäkran om att effektiviteten i din dator är faktiskt det största problemet. Inte alla hem Windows XP regisstrive städare kommer med denna funktion, så välj klokt och välja den som har denna funktion. Denna funktion för säkerhetskopiering är mycket viktigt eftersom, i tillfälle att medan renare är rengöring registret, stöter det ett fel, kommer allt som lagras i din dators regisstrive utgå. Det är där säkerhetskopian kommer in och spelar en viktig roll – med denna egenskap, kan du återställa den tidigare tillståndet för din regisattempt tidigare än felet uppstod.

Dessa är helt enkelt två av de mest vitala alternativ av de största registret städare tillgängliga ute. När allt, det finns andra komponenter som du hittar ett sätt att ta hänsyn till när på jakt efter den rätta till din dator. Det är bra om de två egenskaper talade om ovan är att de är de mest enkla och grundläggande egenskaper hos en regisattempt renare. När dessa två är aktuell i någon renare, vet du att du helt enkelt är redan på rätt spår. Så länge du har dessa, kommer du att vara i stånd att avgöra vad andra egenskaper är viktiga, beroende på dina privata inställningar. Bara tänk på att välja rätt en bland många hem Windows XP regisattempt städare tillgängliga, är viktigt att se till att största effektivitet från din bärbara system.