Ladda ner Komplett Registry Cleaner för att skanna dator registret

Registret är en fil som underhålls av Windows-operativsystemet för att lagra information om maskin-och programvara, inställningar och all annan viktig information om datorn. Dessa uppgifter är tillgängliga för systemet när du kör datorn. Alla ändringar som du gör i din dator lagras i registret i form av en registerpost. När du installera eller avinstallera program eller maskinvaruenheter eller göra ändringar av systeminställningar en post skapas i registret. Alla dessa uppgifter inte är nödvändiga för driften av registret och ta bort oviktiga registerposter du behöver rengöra register med ett komplett register renare.

Det är viktigt att rengöra Windows-registret inte bara ta bort oviktiga registerposter men också för att hålla registret fri från fel som gör datorn trög och benägna att täta misslyckanden. Det finns många faktorer som är ansvariga för att generera fel i registret filen. Främst de föråldrade registerposter ansvarar för registret fel, eftersom de täpper till registret. Det ökar så småningom åtkomsttiden för systemet att hämta giltiga data som behövs för att jämna funktion i systemet. Ofullständiga eller felaktiga avinstallation processer skapar också register fel. När du avinstallerar ett program som inte har ordentlig avinstallation spår program avsked av programmet och fragmenterade poster i registret. Detta är också en viktig orsak till de register fel som återigen saktar datorn. En komplett Registry Cleaner tar bort alla dessa oönskade poster från registret och säkerställa korrekt och snabbare datorer.

För att hålla din Windows-registret felfritt allt du behöver är en Windows-registret renare programvara. Du måste skanna registret med registret renare och det kommer att ta bort den föråldrade poster, spår av ofullständig avinstallation, fragmenterade poster, tomma utrymmen och inbyggda nycklar som genereras av malware program. Så, med ett komplett register renare kan du ta bort alla dessa register fel som gör din dator springa snabbare och med mindre funktionella fel.

Den kompletta registret renare är utformad för att hålla de giltiga registerposter intakt medan den rengör alla dessa oönskade registerposter. Men för att vara på den säkra sidan är det bättre att säkerhetskopiera registret filen innan du rengör registret. Det låter dig återställa registret filen om du stöter på några problem efter sanering.