ljudkort föraren uppdatera – få det gjort utan besvär

Har du installerat nyligen datorns operativsystem bara för att upptäcka att ditt ljudkort inte fungerar? De drivrutiner du har på en skiva är förmodligen föråldrade vilket är varför det inte fungerar. Föraren, som ni säkert vet, är en liten men viktig bit av programvara som förmedlar instruktioner från din dators operativsystem till viss del av maskinvaran som är ljudkortet i detta fall. Du måste få ett ljud uppdatera drivrutinen installerad på din dator för ljudet att börja arbeta.

Detta kan vara lite av ett tidskrävande arbete och många människor bara ringa en datortekniker vid första tecken på problem. Detta kan komma att bli ganska dyrt eftersom ljudkortet drivrutinsuppdatering är bara en av sakerna du behöver. Varje bit av hårdvara är ansluten till datorn har en annan drivrutin och över tiden dessa separata bitar av programvara kan bli föråldrade. Du måste hålla dem alla uppdaterade om du vill datorn att fungera på en optimal nivå. Föråldrad programvara kommer att få datorn att arbeta långsamt och många delar kommer inte att fungera alls.

Du kan försöka få ljudet uppdatera drivrutinen på egen hand genom att söka igenom hårdvaran tillverkarens webbplats. Detta kan vara en besvärlig uppgift eftersom det finns så många alternativ och du måste veta de exakta detaljerna om den modell du har. Ett annat ställe du kan leta efter det på olika kataloger på nätet som finns för just detta ändamål. Dessa är definitivt mycket användbara eftersom de bästa håller mycket detaljerade databaser från populära hårdvarutillverkare samt från relativt okända sådana.

Den största nackdelen med att göra detta själv är att du behöver spendera lite tid på att leta efter det specifika programmet och sedan installera det själv. Du måste också komma ihåg att göra det regelbundet, för om du inte gör det, kommer datorns prestanda minskar gradvis.

De flesta människor är alldeles för upptagen för att göra detta och så de köper drivrutin uppdatering som gör jobbet på deras vägnar. De har inte tid för felsökning och lämna uppgift till detta verktyg som söker igenom operativsystemet för att leta efter drivrutiner som är föråldrade. Verktyget blir då den bästa möjliga matchning från sin databas och installerar den.

Skulle inte du också hellre få jobbet gjort för dig i en snabbare och mer effektivt sätt?