luta dig tillbaka och låta vår mjukvara optimera din webbplats.

c

Nu har jag sett en hel del “bli rik snabbt” program. De flesta av dessa människor gör påståenden om att tjäna $ 2000/day med Google eller något liknande galen. Nästan alla av dessa människor är kompletta lögnare. Även om de gjorde $ 2000/day med Google AdSense, skulle det bero på att de hade hög trafik webbplatser med massor av kvalitativt innehåll. Jag vet, eftersom det i en hel månad, jag har aldrig ens gjort hälften av vad de lovade att jag skulle göra dagligen med sina program. Kanske har du redan blivit lurad av en av dessa bedragare. Hur som helst, jag fick äntligen sjuka av vad som erbjöds.

Jag bestämde att jag skulle titta igenom alla “bli rik snabbt” program som jag kunde hitta och se om det fanns någon som faktiskt var berättigade. Jag fann att det fanns ägare säljer sina program för drygt 100 kr, men informationen i dem kunde hittas nästan var som helst på nätet gratis. Dessutom innehöll de alla out-of-date information, hade ingen e-post support, inga pengar garantier tillbaka, och brutna länkar i avsnittet Downloads.

Sammanfattningsvis var nästan alla program jag hittade helt värdelös. Ägarna visste det, men de kunde inte bryr sig mindre om sina kunder eftersom de inte erbjuda återbetalning politik! Otroligt, samtidigt som du tittar igenom alla program, jag faktiskt hittade några legitima program. De drivs av vanliga människor som du och jag, och de hade hittat några bra metoder för att tjäna pengar från deras hem genom att göra väldigt lite arbete.

Jag tillbringade en tid arbetar med dessa program, och min inkomst är nu tio gånger mer än vad det brukade vara. Dessa program gav en stor mängd bra information om hur man kan tjäna extra pengar på din dator gör mycket lite arbete. Många kunder hade gett bra feedback och recensioner för sina produkter. Många av dem har börjat tjäna pengar bara några dagar efter köp!

Deras program har bra priser, och författarna har en grupp av avlönad personal som är avsatt för hjälpa dig eller ge hjälp om du behöver något. Jag måste säga att jag blev förvånad! Om du bestämmer dig för att köpa någon av de program som anges nedan, rekommenderar jag att du gå snabbt. De flesta av ägarna berättar att de får ett överväldigande antal försäljning och planerar att höja priserna inom en snar framtid, så att medan priserna fortfarande är låga!