MediaGet är den senaste produkten bland torrent-klienter. den kombinerar de bästa egenskaperna hos alla kunder.

Den största fördelen med MediaGet är dess förmåga att hämta filer från torrent-trackers helt gratis utan registrering och utvärdering. Den permanenta torrent-tracker användare dröm har gått i uppfyllelse: MediaGet erbjuder nedladdning av filer av valfri kapacitet oavsett dela filer storlek.

Installation i ett par sekunder, har programmet inte allvarliga tekniska krav och är mycket enkel. Samtidigt laddar programmet söker efter nya uppdateringar och om någon har funnit, att det omedelbart föreslår att hämta och installera dem. Medan du använder programmet kan du märka en ergonomiskt utformad gränssnitt.

Du kan fixa hastigheten att ladda ner och skicka filer. Denna möjlighet bidrar till att öka nedladdningshastighet eller att avlasta kanalen. Sökandet efter MediaGet är multifunktionell. MediaGet söker igenom öppnade trackers såsom: mininova.org, thepiratebay.org, isohunt.com och rutor.org för Ryssland. Den viktigaste punkten i sökning är förmågan att välja resultat genom att begränsa deras storlek och med ordet undantag. Till exempel att söka efter film, kan du välja filer genom att begränsa deras storlek – med detta alternativ kommer du att förutom låg kvalitet filmer (SAT-Rip, CAM-Rip, Telesync). Om sökresultaten inte uppfyller användaren eller några av dem är irrelevant, kan word-val filter användas-bara in det ord du inte gillar att se på resultaten och re-sorterade resultat kommer att visas på din skärm utan andra sökningen . Även för mer detaljerad sökning kan du välja önskad fil kategori (film, musik, spel och program).

Nerladdning kan startas direkt från listan med sökresultat genom en tryckning på knappen – ingen tvekan om att det är praktiskt. Filen kommer laddas ner i enlighet riktning på din dator. Om du fick ner torrent-filen, skulle det vara lätt att ladda in den i programmet och börja ladda ner – detta alternativ är viktigt för dem som har torrent-filer från rutracker.org. Hantering av nedladdningar är tillgängliga via taggen “Mediateka” – nu kan du glömma filer utspridda över hela datorn och tid på att söka efter redan hämtade filen. Användare kan hitta alla nedladdade filer i grupper och se precis avslutat belastningar.

Programmet stöder alla nya protokoll för torrent (DHT, PEX etc.). Utvecklare inte vila på sina lagrar: snart MediaGet ger HTTP / FTP-nedladdning och webbläsare integration, inbyggd media-player. Mer information kan du få på den officiella webbplatsen.