Nero 9 borttagning – enkla sätt att avinstallera Nero 9 helt

Som en digital media program, kan Nero 9 kan användas för att bränna DVD-och CD-skivor, säkerhetskopiera den musik du gillar, till video och datafiler sparar utrymme på dina enheter, och det kan även konvertera filer till iPod kompatibla media, vilket är en goda nyheter för alla iPod-användare. Men om du vill avinstallera Nero 9 från din dator, kommer jag förstår helt, och det finns många olika metoder som du kan prova. Normalt folk tycker om att bli av med denna programvara med den inbyggda avinstallerare eller ta bort det genom Lägg till / ta bort på Kontrollpanelen.

Dock kan dessa metoder endast behandla masterprogrammet filen, inte inklusive alla mappar och djupt rotade bitar av programmet fortfarande kvar i registret och andra platser på din dator. Men om du angett Registereditorn och rengöras dem alla, då det skulle vara ett grundligt avlägsnande.

Men du rekommendera att inte göra det, eftersom denna högriskgrupp radering inte kan bara ta bort Nero 9 program för dig, men också förstöra hela ditt operativsystem om du gör något fel under processen. Lyckligtvis har detta program utformat en generell Nero 9 borttagningsverktyg som helt kan bli av med det. Du kan hämta och köra bort verktyget utan kostnad.

Följ stegen för Avinstallera Nero 9 med sin General Clean Tool

Ett. Gå till den officiella hemsidan och klicka på “Download”-knappen för att spara installationsfilen för “Nero General Clean Tool.” Klicka på “Spara” i bekräftelsen pop-up för att påbörja nedladdningen.

2. Dubbelklicka på den sparade zip-filen för att starta WinZIP eller WinRAR och packa upp filen automatiskt.

Tre. Dubbelklicka på EXE-filen i den uppackade mappen och klicka sedan på “Kör” i bekräftelsen pop-up.

4. Kontrollera “Nero 9” rutan och klicka sedan på “Clean” i “Nero General Clean Tool” fönstret. Ett nytt fönster kommer att lanseras med den visade borttagning framsteg.

Fem. Klicka på “Exit” när borttagningen är klar och starta om datorn.

Som ni kan se, kommer avlägsnandet ovan tar dig en stund för att hämta och installera borttagningsverktyg och datorn måste vara ansluten till Internet vid den tidpunkten, dessutom är detta General Clean Tool bara användbar för specifika produkter.

Jo, för att spara dig tid och ge dig ett säkert och enkelt lösning för att lösa denna typ av problem, finns det några ojämförligt intelligenta programvara ingenjörer som har skapat ett program som heter: Bästa Uninstall Tool.

Bästa Uninstall Tool kommer att utplåna alla tillhörande filer och poster samt programvaror sig för dig med några klick, inte bara avinstallera Nero 9 helt, men också oönskade program på datorn.