njuta av musik video på din iPod

Apple har gjort det mycket svårt att överföra musikvideor till din iPod och den främsta anledningen till detta är att Apple inte vill tillåta delning av skyddat innehåll. Det är vad de påstår, men jag tror att de bara vill att du ska köpa musik eller filmer du redan har hämtat från deras iTunes Store igen, så de kan tjäna extra pengar.

Har du fått några musikvideor på din dator som du vill överföra till din iPod? Försökte ladda upp videoklipp till din iPod innan men kan inte räkna ut hur? Jo, för att överföra alla typer av videor till iPod måste du konvertera dem till iPod video format först, sedan kan du fritt utföra uppladdningar. Så om du undrade Hur lägger jag musikvideor på min iPod så oroa dig inte mer som jag kommer att visa hur man sätter video på din iPod snabbt och enkelt under

Först bör du veta videoformatet för iPod är Mpeg-4, så för att titta på några videor på det måste du få dem i MP4-format först. De flesta av de musikvideor du vill ha på din dator är förmodligen i avi eller wmv, kan de också vara någon annan video typ. Att omvandla dem till MPEG-4, kommer ni att behöva ladda ner en bra iPod Video Converter, är dessa omvandlare särskilt utformade för att konvertera video till MPEG-4 och de gör det genom att klicka på ett par knappar.

Det finns inget sätt att utföra konverteringar på din egen så du måste ta en av dessa verktyg. Den goda nyheten är att de flesta konverterare är gratis att ladda ner så att du kan börja sätta musikvideor på din iPod just nu. När man ser att ladda ner en video converter, ser du till att du leta efter en som låter dig konvertera alla typer av videor till MPEG-4, inklusive AVI, WMV, DivX, XviD, FLV mm, detta sätt är du säker på att du kan få någon typ av video på din iPod.

Herer Jag visar dig steg för steg guide för att konvertera din musikvideo.

Steg 1: Gratis nedladdning DRM Media Converter, installera och köra denna software.Then du kommer till huvudmenyn

Steg 2: Klicka på “Lägg till” knappen eller direkt dra-släpp dina filer musikvideo. Alternativt kan du klicka på “File -> Lägg till media-filer …” att lägga till dina musikfiler.
Obs: denna programvara stöder batch video konvertering, så att du inte behöver lägga dig aac-filer en efter en om du vill konvertera flera filer musikvideo. Jag uppskattar verkligen denna bekväma funktion.

Steg 3: Klicka på “Inställningar”-knappen, för att välja output format. välj MP4-format (*. mp4), du kan också anpassade musiken. om du inte vill konvertera till MP4-filer, kan du välja från menyn

Steg 4: När du har avslutat alla dessa inställningar. Klicka på “Start” för att börja konvertera dina filer musikvideo

När konverteringen klar, ladda upp den konverterade musik video till iTunes-biblioteket fil och synkronisera din iPod för att sätta musik video. Nu kan du njuta av er musik video på iPod just nu.