ögonblicklig återhämtning från virusattacker

Om du tror att varför använda återladdning Rx, tänk om. Att hålla en organisation, är AOS datorer ständigt aktiv och fullt funktionell stressande arbete. Även stora företag är ibland på en förlust att veta vad man ska göra om det, AOS en massiv virusattack. Det är häpnadsväckande att tänka på bekostnad av att ersätta dyra operativsystem och låt oss inte ens överväga att ersätta alla förlorade data! Det är en organisation, AOS värsta mardröm att ens tycker om att ha en virusattack som kommer att föra sin verksamhet till ett totalt stillestånd. Det bär inte tänka på att förlora kunder eftersom systemåterställning mjukvara gjorde? T arbete och kritiska data inte kunde nås. De datanörd är oförmögna att fixa datorproblem på ett sådant scenario oavsett hur hårt de försöker, och de spenderar timmar av dyrbar tid på att försöka lista ut vad som gick fel.

försumbar inverkan på användarnas produktivitet

Med återladdning Rx, har du en ögonblicklig återhämtning lösning från virusattacker eftersom du kan rulla tillbaka datorn till en punkt innan viruset attackerade. Du kan återgå till ett fungerande tillstånd genom att göra en PC Restore genom en ögonblicksbild i din dator startcykel, med nästan hundra procent dataräddning. Precis innan du utför återställningen, kan stödet ta en ögonblicksbild av virusinfekterade systemet för att bevara alla filer sedan den sista back up. Denna ögonblicksbild kommer att vara tillgänglig senare för att de utreda orsaken och förstå vad som gick fel. De viktigaste filerna kan hållas i karantän, repareras och återställas till användaren, AI alla minus viruset! Efter support identifierar vad problemet är, kan man samordna med antivirus människor att få en lämplig lösning för att undvika en sådan situation. Men detta påverkar inte användaren som PC Restore gör att han fortsätter med sitt arbete.

Återladdning Rx, är aos förmåga att ta flera stillbilder i systemet, så att användaren kan rulla bakåt eller framåt till ett föredraget system staten en stor fördel som hjälper organisationer att komma ut av en virusattack med någon större förlust av data. I själva verket är det den snabbaste systemåterställning mjukvara på marknaden och knappt använder någon hårddiskutrymme. PC-användare tycker att det är absolut nödvändigt att ha en systemåterställning programvara såsom återladdning Rx, vilket är långt före i sin kapacitet jämfört med andra konventionella metoder. Om ditt Windows-operativsystem kraschar, tack vare ett korrupt system fil, kan du fortfarande komma åt återladdning Rx från startsekvensen och göra en PC Restore riktig snabb.

De flesta användare av återladdning Rx systemåterställning programvara uppskattar den flexibilitet och användarvänlighet som det ger att göra det en ovärderlig och integrerad del av varje underhåll lösning.