olika magento ingram extensionsprogram

Det finns många olika e-handel programvara plattformar tillgängliga för nedladdning. Vissa av dem erbjuds gratis och andra tar för nedladdningen. Ofta är dessa program har ytterligare program som finns som tillägg. En av dessa är Magento Ingram förlängning. Eftersom du laddar ner ett program som Magento Ingram förlängning för att förbättra en befintlig e-handel program du vill att utvidgningen faktiskt förbättra din e-handel webbplats. I fallet med Magento Ingram tillägg du skulle låta en katalog av Ingram böcker eller faktiska böcker att vara tillgänglig för dina kunder. Magento är inte den enda e-handel programvara för e-handel säljare men det är en mycket populär en som är några av de andra.

Innan du faktiskt köpa eller få gratis en mjukvaruplattform för din e-handel webbplats måste du komma om det du söker om är rätt för dig. Naturligtvis skulle detta omfatta bläddrar specifika tillägg som finns tillgängliga vid tidpunkten för din första intresse. Du bör också göra en del efterforskningar för att ta reda på hur lönsamt just mjukvaruföretag är. Du behöver forskning om du kommer att vara en bra passform för det programmet. Vissa program open source plattformar är anpassade till större företag och vissa kommer att leta efter ett mindre detaljhandelsföretag försäljningsnivå.

Du måste också undersöka hur väl de faktiska program fungerar för andra e-handel användare. Om det kommer att kräva mer ansträngning att du måste få det att fungera det inte kan vara något för dig. Eftersom en förlängning är avsedd att öka eller lägga till den befintliga produkten basen eller kundtjänst måste du se till att alla erbjudna förlängningar göra just det. Du måste också se till att några ytterligare program kan integreras i din befintliga bas-program. Det ska vara lätt att manipulera och lätt att re-design till dina egna specifikationer.

En sak det verkligen borde göra för din befintliga produkt bas är att utvidga det till exempel lägga till en Ingram katalogen till dina produkter på erbjudandet. Hela programmet måste vara en bra passform för dina idéer och drömmar. Du är i e-handel företag att göra en vinst att inte slåss och kämpa med mjukvarusystem som är tänkta att göra surfning din webbplats mer av ett nöje. Förutom detta är en av dessa programvaror bör vara lätt att navigera och lätt för besökaren att klicka på beställning och har något levereras till dem. Den bör läsas lätt och låt kundvagnen för att fungera effektivt. Shoppingvagnen eller kolla in process bör kopplas till någon form av betalning plattform.

När du forskar befintliga plattformar för e-handel programvara bör du också se till att du förstår hur långt systemet kommer att växa med dig. Detta inkluderar att lägga förlängningar för att göra en bättre och mer expansiv systemet. Efter allt du vill att det ska växa med dig så att du don? T övermanna den. Detta gör bara sunt förnuft e-handel företag.