optimera din dator för att hantera virtuellt minne prestanda

Som ett misstag att tro att virtuellt minne är att hålla besättningen, men i själva verket fungerar som RAM som ger ett utrymme på hårddisken. Om du menar någon online hemsida och sök efter datorstöd för virtuellt minne, inte där det nämns att det virtuella minnet hastigheter på datorn. Som vi alla inser att hårddiskar är långsammare än RAM och virtuellt minne är hårddiskutrymme, kommer hastigheten på PC blir aldrig bättre.

Idag är efterfrågan växer större och mer sofistikerade, vilket i sin tur kräver mer utrymme och större minne. Du kanske har märkt att när du ringer för att reparera din datorutrustning online-hjälp hänvisar till ett av stegen för felsökning ökar storleken på virtuellt minne. Nu ska vi titta på vad som faktiskt händer. När en användare initierar öppnandet av programmen en efter en han / hon upplever systemet gradvis saktar ner. Bara liknas vid ett litet rum med 10 personer närvarande, efter ett tag utrymmet reduceras att andas och behöver mer utrymme, eftersom systemet måste kopiera programdata från hårddisken minne systemet så att processen och köra data. När minnet blir fullt med data, kommer systemet att ladda programmet och kan orsaka datorn kraschar. I detta fall kan användaren antingen lägga minne, vilket är dyrt eller dela några hårddiskutrymme.

Nästan all support som hjälper företag eller högteknologisk utrustning och datorstöd online eller webbplatser på nätet hjälp team rekommenderar att ha väldigt låg virtuellt minne storlek eller stora virtuellt minne är inte bra idé. Om du ställer in det virtuella minnet är för lågt, då operativsystemet kommer att fortsätta att ge meddelandet “Inte tillräckligt med virtuellt minne eller för låg.” För att rätta till detta problem eller du kan ringa ditt företag datorstöd eller hänvisa till någon av uppslagsverk artiklar finns på vissa sajt på nätet datorstöd.

Om du ställer in det virtuella minnet är för stor kommer att skapa prestanda dröjsmål, och även ha ledigt utrymme på hårddisken. Därför är det inte en bra idé. Rekommendationen för alla mjukvaruföretag “stöd är att den ideala storleken för virtuellt minne är standard storlek på virtuellt minne, och får inte överstiga värdet av den tredubbla storleken på systemets minne. Du kan också hitta denna rekommendation i någon online hemsida supportteam.

För att bibehålla god systemets totala prestanda, måste du använda standardstorleken på den faktiska storleken på virtuellt minne och tredubbla värdet av huvudminnet storlek för maximal storlek på virtuellt minne. För mer information om virtuellt minne, ring ditt företag datorstöd eller hänvisa till online-bibliotek, datorstöd.