Optimera PC hastighet med Secret återställningspartition

Att handskas med en långsam dator är förmodligen en av de mest irriterande problem för datoranvändare världen över. En dator blir vanligtvis långsam med tiderna som det har att bära bördan av flera filer, spel, mjukvara etc som vi installera varje och vardagliga. Men det finns ett antal PC-användare som istället för att upptäcka och lösa den exakta orsaken som gör datorn långsam gå att byta ut sina gamla dator med en ny. Det finns ett antal enkla sätt såsom fastställande register fel, öka RAM-utrymme etc som kan hjälpa till i PC snabbare. Skapa en dold återställningspartition kommer också att bidra till att optimera datorns prestanda.

Det finns ett antal moderna datorer och bärbara datorer som inte har en kopia av operativsystemet de kör. Du måste skapa återvinnande bricka för dessa datorer när du får dem för första gången. Men tragedin slår när användare inte skapa återvinnande bricka och operativsystem misslyckas också.

Men bli inte rädd. De flesta av alla moderna bärbara och stationära datorer levereras med anläggningen i felsäkert, dold återställningspartition. Denna partition kommer att hjälpa dig att optimera datorns prestanda, öka datorns hastighet och din dator kommer att vara tillbaka till sitt ursprungliga skick. Men alla dina filer kommer att raderas. Allt som du har installerat på datorn kommer att försvinna. Därför måste du säkerhetskopiera alla dina data och du måste installera om hela programmet när du slutföra processen.

När du är beredd att radera all information från din dator bör du ta reda på tangentbordet som kommer att kunna nyckeln belastning återställningspartitionen. Du kan söka den via Google. Medan du söker via Google måste du skriva in modellen på din bärbara eller stationära dator och skriv sedan “återställningspartitionen” som ska nyckeln koden för HP DX 2300 är F10. När du identifiera de viktigaste du behöver för att starta om datorn. Efter omstart av datorn om något visas på skärmen ska du trycka på knappen som aktiverar återställningspartitionen. Det första du kommer att se på skärmen kallas som en startbild som är en grafisk funktion i företaget som tillverkade datorn. Du måste trycka på knappen hela tiden för att hjälpa din dator att starta indrivningsförfarandet. Om återställningen startar tangenttryckningar timing avgör.

Eftersom processen startar kommer du att få instruktioner från återvinning genom automatisk snabb skärmar. När processen blir över datorn återgår till det tillstånd som kommer att likna sitt tidigare skick och datorns hastighet kommer också att förbättras. Nu måste du säkerhetskopiera alla dina filer och installera om programmen. För att hålla din dator säker från att krascha måste du köra antivirusprogram som uppdaterar dig automatiskt de senaste virusdefinitionerna och erbjuder dig realtid skydd.