orakel kapitalförvaltning programvara

Oracle Asset Management Software – Lime är fokuserad att bistå kunder i Oracle Licensiering baserat på ISO 19770 standarden för Software Asset Management. Det är IT-djungeln där borta. Ju mer är mindre alltid. Kort sagt vi behöver för att överleva den mördande konkurrensen. Så varför inte vara väl rustade inför situationen kräver?

Alla älskar att äga ett företag med 100% säkerhet och ger goda avkastning. Det är för online-verksamhet är helt IT-relaterade. Så vi måste vara extra försiktig om vår säkerhet. Lime programvara hjälper dig att ha tyglarna i handen perfekt och njut av verksamheten också. Alla företag behöver noggrannhet, ansvarstagande och trygghet till att börja med. Lime programvara är svaret för alla dessa tvivel, att hjälpa kunderna att bli mer vaksam på beslut baserade antaganden inte på fakta.

Oracle Asset Management Software har rullats ut på marknaden som har alla funktioner för att driva ett företag, särskilt om säkerheten. Eftersom det har utformats av professionell expertis är det ingen tvekan om äktheten. Den Lime Software är främst om skalbarhet, tillgänglighet och krav säkerhet.

Lime Software hjälper kunderna med en uppsättning mjukvaruverktyg som gör organisationer fullt utrustade för att optimera sin Oracle License Investment. Det hjälper också att hantera risker och upprätthåller korrekt rapportering av den faktiska användningen av alla Oracle Technology och e-Business Suite produkter.

Lime Software inte kräver någon infrastruktur för att implementera, ingen middleware eller databaser är nödvändiga. Inventering vända i dagar inte månader. Lime använder standard JDBC och PL / SQL för att ansluta och hämta.

Allt du behöver göra är att installera på din desk-top dator. Det börjar samla in alla uppgifter som krävs säkerställa din Oracle produkter är redo att agera. Det finns inget krångel med nätverk overhead, bara snabb och effektiv revision.

Lime License Manager kommer att kunna hantera problemet genom att rapportera detaljerad användning av Oracle Database. Användare historia (Mätning) är korrekt fångas och lagras för fullständig analys, givet kunder en exakt uppfattning om de är över-utgifter på sina Oracle licensiering.

Lime produkter är utformade för att hålla kundens krav och standard. Den moto av Lime Software är att få kunderna redo, att förstå var förändringen påverkar deras kärna nivå.

Det är skalbar, Agentlös teknik, Lime erbjuder Oracle License efterlevnad till ett överkomligt pris för att göra dig börda gratis.