överföra DVD IFO bildfiler till Motorola Xoom för helskärm uppspelning

IFO är filnamnstillägget för DVD-Video-datafiler. En IFO-fil på en DVD-Video-skivor fungerar som ett index-fil för att ge information om andra filer. Det kallas också DVD-navigering fil, sparas alltid tillsammans med en eller flera VOB-filer som en grupp med samma filnamn. Medan VOB-filer lagra innehållet i filmen data (ljud, video och textning strömmar), IFO-filer ger information om platser för film kapitel, språkspåren etc.

Så, skulle massor av människor gillar att kopiera sina favoriate DVD-filmer till hårddisken på datorer för säkerhetskopiering i IFO bildfiler. Om du bara har några DVD-film säkerhetskopior i IFO-bildfiler och planerar att överföra dem till Motorola Xoom tablett för att leka med sin 10,1-tums skärm och 1280×800 upplösning, är det första du behöver göra för att konvertera DVD IFO bildfiler till Xoom videoformat som stöds med hjälp av en bra DVD IFO till Motorola Xoom Converter.

Följande guide kommer att visa dig en enkel och snabb lösning för att konvertera DVD IFO bildfiler till Motorola Xoom H.264 MP4 video format via Foxreal DVD Ripper (eller DVD Ripper för Mac) och sedan överföra konverterade DVD IFO filer till Xoom för helskärm uppspelning.

Steg-för-steg-guide:
Steg 1: Kör Foxreal DVD Ripper som den perfekta Motorola Xoom DVD Ripper, och ladda DVD IFO bildfiler som du vill konvertera till det.

Steg 2: Ställ optmized videoformat för Motorola Xoom
1) Klicka på “Format
2) Klicka på “Inställningar” för att välja storlek (pix) som 1280×800
3) Klicka på “Spara” för att avsluta Xoom format inställningar. (Eller så kan du klicka på “Spara som” för att döpa och spara profilinställningarna som Motorola Xoom H.264 Video (*. Mp4) för nästa användning i Custom kategorin “Format”.)

Steg 3: Välj det språk du vill från “Subtile” eller “Ljud”. Dessutom, för att visa tvingas textningsspråk när du spelar stöds också.

Steg 4: Klicka på “Konvertera” på de viktigaste gränssnittet i DVD-rippning programvara för att börja konvertera DVD IFO-fil till Xoom H.264 MP4.

Steg 5: Överför den konverterade DVD IFO bildfiler till Motorola Xoom från datorn. Handledningen för att överföra filmer till Motorola Xoom här kommer att göra en tjänst för dig om du behöver.

Det är allt! Förhoppningsvis guide om hur du konverterar / överföra DVD IFO bildfiler till Xoom kommer att vara till hjälp för dig!