processen att finna inom dokument

Om du vill hitta i dokumentet den information som du behöver, kan du gå för optionerna sökfunktion som finns i programvaran. Detta kommer att komma igång om någonsin finns det ett behov av att söka inom word dokument procedur. Du bör dra nytta av detta förfarande, särskilt om det finns avancerade sökfunktioner som finns tillgängliga i varierande dokument.

Det bästa med det här alternativet är att det kan söka inne Word-dokument. Du kanske också vill dela in dessa i grupper så att systemet kommer att ha en lättare tid att söka efter dessa filer när det behövs. Det är svårt att hitta något som du har ingen aning om var du ska leta efter. Med den finna inom dokument alternativ som är tillgängliga i de program som idag, kan du enkelt välja de avancerade sökalternativ och få arbetet gjort.

Om du är att hitta inom dokument, är det sätt att komma igång att skriva sökord i rutan. Du kan separeras med mellanslag i textrutan. När du har klickat på pilen, kommer sökresultaten visa länkar till det du söker efter. Om du har sökandet inne Word-dokument, kan du innehålla lätt alla sök objekt som du har skrivit. De dokument som matchar sökfrågan måste presenteras. När du har gjort det, kan du innehålla böjda former av de ord som du har skrivit. Ibland kommer de ord som är nära till de ord som du har skrivit också generera resultat. Så om du inte är säker på vad du letar efter, så kan du enkelt skriva in sökord närmast filen.

Hela poängen med att finna inom dokumentet är att det kan ta till det booleska sökuttryck. Genom att söka efter ord som innehåller bokstäverna närmast vad du letar efter, kan du få träffar. Men det finns tillfällen när du inte kan få till några träffar alls. Hela poängen med att finna inom dokumentet alternativet är att ta bort orden Sök nyckel genom att ange rätt fraser. Du kan kombinera dessa eller separera dem.

Om du får för många träffar, kan du fortfarande hitta inom dokument genom att försöka en eller flera av de ytterligare fraser eller sökord som du kan använda för att generera de resultat som du söker. Du kan också söka i Word-dokument genom att lägga till sökord och sedan behålla de gamla. På detta sätt, gör den utökade sökfunktionen det möjligt för dig att få jobbet gjort.

Om du tar till sökandet inne Word-dokument, kommer du att se att det också är möjligt att filtrera resultaten. Om du klickar på Avancerad sökning alternativet, då kan du begränsa din sökning. Detta alternativ kommer att sålla bland de viktiga filer och kommer bara spegla de dokument som har närmast träffar på din sökning. När du har valt de sökalternativ kan du ändra dessa. Om du vill fortsätta leta efter filerna, då kan du bara återställa sökalternativ och börja om igen.