registret städare varför du behöver en

Registret är den plats där datorn lagrar konfigurationsinformation om datorn och installerade program så att ditt operativsystem kan använda dem.

Underhålla registret är ett viktigt steg i att hålla datorn frisk. Kansli problem kan inkludera långsam prestanda, dator kraschar, och annoyingh Microsoft Windows felmeddelanden.

Om någon av dessa beskriver du som datoranvändare :

– Har gamla drivrutiner på deras system som inte har tagits bort.

– Installerar eller avinstallerar program väldigt ofta.

– Har tredje parts program som körs som spionprogram och adware (du inte kan stoppa dessa från att installeras)

– Ta bort programvaran genom att radera dem från mappen Program.

– Installerar eller Avinstallerar hårdvara.

Då behöver du absolut att reparera din Microsoft Windows-registret regelbundet! Alla ovanstående lämna spår i registret som bara kommer att skada din dator i det långa loppet. Om du inte städa din dator för att fixa din registren än vad du kommer att vara i en hel värld av problem.

Se till att du säkerhetskopierar registret innan du försöker rengöra eller fixa något. De flesta registret städare har säkerhetskopia av registret automatiskt för dig, men tänk på att kolla upp dem. Kom ihåg, inte försöka ändra något i registret själv om du inte är mycket dator kunniga.

Varför behöver du ett register renare? Registret städare är viktigt eftersom det skyddar din dator från skadliga processer. Är din dator långsammare utan någon uppenbar anledning? Vill du ha fel som inte lösas med ditt anti-virus eller anti-spyware-program? Din dator kan påverkas av program som körs utan din vetskap. Registret städare är ett måste! Registret städare se till att registret är ren.

Vissa fel är bara en sammanfattning register fix, medan andra kan vara mer problematiskt.

Om du hålla registret ren, fri från virus och spionprogram din dator kommer att pågå mycket längre. Spendera tid eller pengar nu för ett register renare att spara ännu mer tid och pengar senare på vägen.

Om du har ont om kontanter så finns det en gratis Registry Cleaner tillgängliga som jag använder uteslutande. Programmet heter Fel Nuker och det är en fri ware registret renare. Fel Nuker fungerar på Windows XP, Windows 98, Windows ME, Windows NT4 och Windows 2000. Microsoft Windows kommer inte med ett register renare.