rengöring dator med elverktyg Lite

Programvara – PowerTools Lite, utför städning och jobb underhåll dator med ett enkelt gränssnitt, men relativt långsamt.

Alla som använder en dator någon gång inser att detta är ett verktyg som kräver löpande underhåll. Med en ackumulerad tid att surfa på nätet onödiga filer, rester av programvaran som vi har tagit bort eller raderade filer tar upp utrymme och prestanda börja lida.

Vissa underhåll och rengöring kan ske med befintliga verktyg inom Windows, men det finns en mängd olika program som är specialiserade på just denna fråga och bidra till att upprätthålla Datorn enkelt och effektivt – PowerTools Lite är en.

Efter installationen huvudskärmen kommer att visas i programmet – en enkel och grundläggande skärm, som erbjuder två alternativ – Rengör och reparera eller återställa datorns annullering av tidigare reparationer. Klicka på den första möjligheten att öppna inställningsfönstret, där du kan bestämma hur noggrant programmet kommer att fungera. Skanna på datorn som styr inställningen och kan ta en bra några minuter.

Enkel programvara

Efter programmet kommer att söka de rekommenderade revideringar. Standardinställningen är att acceptera alla rekommendationer, men du kan öppna varje avsnitt, kolla vilken programvara hittades avmarkera honom.

Programvaran varumärkena, exempelvis historik om filer du har öppnat kontor, låtar du har hört media – Flair eller webbadresser där ljög. Om du väljer att ta bort dem, hoppa varningsmeddelande att förklara följderna av detta, även om det skulle finnas någon skada på din dators prestanda, – PowerTools Lite.

, Erbjuder också skapa en säkerhetskopia av filerna innan du tar bort dem. Rekommenderas att komma överens, bara för att vara tyst och att alltid kunna använda återhämtningen mekanismen.

Drift av programvaran lite långsam, kanske till och med ett enkelt gränssnitt för. Till skillnad från andra program på området, inte kommer att hitta här massor av alternativ och andra verktyg för att underhålla. Liksom de flesta program på området, är det svårt att förbättra datorns prestanda direkt tack till rengöring och underhåll.

I vårt fall kunde man se att avlägsna temporära filer evakueras flera hundra MB – byte på din hårddisk, till exempel.

Tack vare enkelheten i programvaran kan enkelt avgöra vad som är viktigare – fart eller djup drift prestanda skanning och rensning henne. Det finns också avancerade inställningar-menyn, där du kan ange att endast ärenden som behöver sådan programvara kan fokusera på eller ignorera dem.

PowerTools Lite är inte bäst i mjukvaran och inte obligatorisk, men det kan ge en second opinion och hjälpa lite krig onödiga filer.

PowerTools Lite
Pris: Fritt
Systemkrav: Windows 2000 eller senare