rollback rx – vad varje dator behöver

Återladdning Rx är svaret på alla datoranvändare bön. Det skyddar dig mot alla typer av datorproblem genom att låta dig göra en PC Restore ska du möter programvara dåligt uppförande. Du behöver inte ens vara orolig för spionprogram, trojaner, virus, fel användare, etc. Du kan snabbt fixa datorn kraschar med återladdning Rx systemåterställning mjukvara. Återladdning Rx fungerar också som en återställning lösning i händelse av ett allvarligt ansökan problem.

de saker rollback rx kan göra

Återladdning Rx ger dig som datoranvändare möjlighet att behålla din dator med bara en knapptryckning. Om du precis har drabbats av en virusattack, kan du enkelt rulla tillbaka datorn till en tidigare tidpunkt när datorn var i drift. Det gör en PC Restore återställer inte bara ditt system utan även alla dina data. Detta är möjligt eftersom återladdning Rx skapar en ögonblicksbild av hela ditt system och data. Så när du gör en PC Restore kan du välja huvudsak från de skapade ögonblicksbilder, för att få datorn tillbaka till sitt operativa tillstånd. Dessa ögonblicksbilder upptar inte utrymme på din hårddisk, de är lagrade på sektorsnivå.

Om du var i färd med att installera mjukvara och hade ett sätt problem halvt igenom, kan du bara rulla tillbaka till den punkten innan du började installationen av programvaran. Regelbundna användarfel och frågor programmet kan sorteras med rollback-funktionen. Med adware och spyware sådant allvarligt hot i dessa dagar, om ditt system råkar vara infekterade med antingen, kan du enkelt rulla tillbaka till en tidigare tidpunkt, att välja från snapshots. Det är samma sak med virusattacker, som orsakar systemet att krascha helt, vilket gör att du undrar om du någonsin kan hämta alla dessa månader eller veckor av hårt arbete. Men inte oroa sig – med återladdning Rx är det väldigt enkelt, du kan få din dator tillbaka tillsammans med alla data, i tidsspannet av en pc omstart.

Även i ett nätverk av datorer, är återladdning Rx det ideala underhåll lösning. Du behöver inte ringa och vänta på din tekniska support varje gång du står inför ett problem med ditt system. Om du har återladdning Rx installerat i ditt system, kan du hantera det själv på nolltid. Du behöver inte några avancerade kunskaper för att kunna arbeta återladdning Rx eftersom det är mycket användarvänlig. Det låter dig aktivera åtkomstkontroll, så att du kan behålla din integritet, förhindra andra användare från att komma åt din återladdning Rx. Det är också möjligt för dig att ge åtkomst till andra användare från sitt utbud av användarinställningar. Med sina unika egenskaper, är återladdning Rx a måste -ha för varje dator.