sanningen om registret städare-vad de faktiskt kan göra för dig

Registry Cleaner verktyg är allmänt proklamerade att vara kapabel att hjälpa dig att öka hastigheten på datorn och skapa den köras med färre fel. Dessa verktyg är normalt rekommenderas till personer som tidigare kämpar med problem på sina datorer som en “DIY resolution till fastställande av skadorna som de ser.

Verkligheten om registret verktyg är att de faktiskt inte är beräknade till “fixa” skador i din dator. De är inte planerat att snabba upp din dator och inte avsedd att stoppa alla de irriterande fel som håller visas. Register städare kodas upp för att utrota korrupta, skadade och tappar bort inställningar från “register databasen” som är en stor samling av inställningar och information för din dator. De skannar från sida till sida hela registret databasen och ta bort någon av de skadade filer som finns inuti den, som arbetar för att påskynda Windows och skapa den smidigare.

Registret städare arbeta för att rensa ut alla de oärliga och skadade inställningar som datorn har, vilket innebär att om du önskar att använda ett av dessa verktyg för att öka hastigheten och tillförlitligheten i din dator, du vill ha ett verktyg som har makten att upptäcka och fixa de flesta skador på ditt system.

Om du kan få en renare som kan upptäcka mest skada på datorn, kommer det att förbättra hastigheten och framgång för din dator på grund av att det kommer att låta det att läsa alla de inställningar som man vill köra. Varje gång du studera din dator, en hel del inställningar och filer kräver att läsas från registret posten. Denna databas är lik den centrala “minne” för din dator och är där Windows lagrar allt från ditt skrivbordsunderlägg till din temafärger.

Olyckligtvis är registret också används därför mycket att Windows slutar att bli förvirrade och rädda många av de mycket viktiga register inställningar i fel metod. Detta får dem att bli oläslig, som är ansvarig för att sakta datorn ner och orsakar en hel del allmänna fel. Registret städare kan åtgärda dessa skador genom att skanna från sida till sida i registret databasen och ta bort någon av de skadade, skadade eller förlorade filer som orsakar problemet.

Vi har använt många registret städare och har konstaterat att endast en handfull av flera omtyckta verktyg verkligen göra något bättre på din dator. Dessa verktyg planeras av stora etablerade mjukvaruföretag som har tillräcklig kunskap och erfarenhet för att skapa dessa verktyg förbättrats kapabel att skapa din dator köra snabbare och smidigare.