satellit TV PC recensioner för satellit direkt

Om du har letat runt efter information om PC-programvara satellit-tv, så har du förmodligen stött på många satellit-TV för PC recensioner om visst märke av programvara, Satellit Direct.

Vad är den allmänna uppfattningen i dessa satellit-TV för PC recensioner om denna produkt? Är det verkligen bra? Hur jämför det till vanlig kabel eller satellit-TV?

I denna artikel kommer vi att sammanfatta de viktigaste punkterna i dessa recensioner, hjälper dig att komma till en snabb slutsats om huruvida Satellite Direct ska vara något värt att överväga.

För det första, hur mycket kostar det? Satellit Direct kommer du tillbaka en engångsavgift på $ 49,95. Så på bara blyg av femtio dollar, skulle det verkar ganska rimligt. Jämför det med månatlig kostnad av vanlig kabel-TV, som kan vara upp till $ 100 per månad, och denna fördel blir ganska tydligt.

Andra recensioner kommer också att ta hänsyn till det faktiska innehållet du får. Regelbunden satellit-TV kommer vanligtvis får du runt 150 kanaler, uppenbarligen detta kan variera. Å andra sidan Satellit Direkt fordringar i så många som 3500 kanaler från hela världen! Det är egentligen inte mycket av en tävling är det?

En sida från över satellit direkt mot vanlig satellit-och kabel-TV, måste vi också fundera över hur det mässor mot andra PC satellit-tv-program. Ett problem med denna typ av programvara som du kan tänka dig är problem med din Internet-bandbredd. Vissa tjänster kan sätta omfattande belastning på din Internet-anslutning, men Satellit Direkt påstår sig ha ingen bandbredd gränser. Detta är en stor fördel jämfört med konkurrerande programvara. Också något som du behöver tänka på är vilka extra kostnader tillkommer för programuppdateringar eller uppgraderingar. Omdömen bevisa att Satellite Direct erbjuder gratis, automatiska uppdateringar för livet. Det är definitivt en stor positiv värt att notera.

Sammantaget, satellit-TV för PC recensioner visar att det är ganska svårt att välja en baksida till Direkt Satellit. Det enda verkliga problemet som den innebär är att alla kanaler och TV-innehåll som du ska får är bara på din dator. Men även det kan lösas genom att köpa en kabel som ansluter datorn till din TV-skärm.

Så om du vill få satellit-tv på datorn, sedan Satellit Direct är definitivt rekommenderas. Varje satellit-TV för PC översyn det ingår i, verkar Satellit Direkt alltid att komma ut på toppen.