sätta dvd-samling på psp 3000psp gå

PSP är en förkortning av Play Station Portable. Det är den första handhållna spelkonsol att använda en optisk skiva format Universal Media Disc (UMD). Utvecklad från PS2, PS3, den senaste PSP 3000, har PSP Go många kännetecken i konsolen inkludera sin stora bildskärm, robust multi-media funktioner och anslutningsmöjligheter med PS2, PS3 och andra PSP.

Som efterföljare till PSP2000, har PSP 3000 en förbättrad LCD-skärm med en ökad färgskala, fem gånger kontrastförhållandet, halfthe pixel svarstid för att minska spökbilder och oskärpa effekter, en ny sub-pixel struktur, en mikrofon, en ny skiva bricka design, ny knapp design och logotyper, samt anti-reflectvie teknik för att förbättra utomhus spelbarhet. Det kan också mata alla spel efter komponent eller komposit med video ut-kabeln.

PSP Go avslöjades den 30 maj 2009 i juni episoden av PlayStation Network nättidning Qore och senare officiellt meddelade den 2 juni 2009 på E3 2009. PSP Go har Bluetooth-funktionalitet, en mindre 3,8-tums (97 mm) skärm och väger 43% mindre än den ursprungliga PSP. Istället för UMD-enhet som finns på tidigare modeller, har PSP Go 16 GB internt flashminne och en Memory Stick Micro port som accepterar kort upp till 16 GB i stället för Memory Stick Duo. För närvarande har PSP Go max minne på 32 GB, men M2 minne kan utökas i firmware-uppdateringar. Spel måste laddas ner från PlayStation Store. Den glidande mekanismen på skärmen döljer de viktigaste ansikte knappar och analoga ‘knoppen’ när den inte används. Med lanseringen av PSP Go, kommer de flesta kommande PSP-spel får också en PlayStation Store release, medan endast en handfull spel var tillgänglig tidigare.

Räkna med att spela spel på PSP3000/PSP Go, kan du också lägga DVD-samling på PSP3000/PSP Go. Också, dela video på PSP är också tillgänglig. Innan njuta av video på PSP, behöver vi veta vilka format är favorit och kära för PSP-systemet. Generellt, bortsett från film och musikvideor finns på UMD, kan PSP också spela videofiler från Memory Stick. Men dessa filer måste vara MP4 eller AVI-format. Under tiden kan musik komma på UMD, kan du också ladda din egen musik för att spela så länge det är bland följande format: MP3, ATRAC, MP4, WAV, WMA. Då behöver du ett program som hjälper dig att rippa DVD till MP4 eller AVI innan du delar DVD till PSP3000/PSP Go. Det finns många program på marknaden, och jag har inte personligen prova allt, är Tenorshare DVD till PSP3000/PSP Go den mest populära, men. Det dedikerade PSP anläggning på det, så det är optimerad för PSP-systemet och bilden ser utmärkt. Det fungerar som en dröm. Vad mer kan denna DVD ripper redigera DVD, kan det hjälpa dig att klippa DVD segment, beskära DVD-format, redigera DVD effekter, justera undertexten och lägga DVD vattenstämpel, för att få den anpassade DVD video-och ljudfiler.