server backup programvara, livräddande för ditt företag

Om din lilla eller medelstora företag har en server, är det ytterst nödvändigt att gå för tillförlitlig server backup programvara. Ett stort utbud av backup-lösningar är utformade för enskilda användare, men för att minska risken för alla företagets dataförlust bör du leta efter fullständig säkerhetskopiering företag nätverkslösningar.

Beträffande affärsdata backup, det kommer ut följande statistik: 60% av företagen som förlorar sina data kommer att stängas inom 6 månader efter katastrofen. Ganska skrämmande, är inte det? Det är därför stark server backup programvara är ett grundläggande behov för företagsnätverk.

Vissa företag föredrar att lämna datorn backup till varje medarbetares ansvar. Dock är detta beslut inte mycket säkert. Även om varje person i företagets personal är en avancerad datoranvändare (vilket är en mycket ovanlig situation), är ett misstag alltid möjligt. Den mest effektiva lösningen är centraliserad backup administration. Detta gör att din systemadministratör (eller en person som utför förvaltningsuppgifter) för att göra säkerhetskopior av alla nätverksdata från sin plats. Anställda kan även vara inte medvetna om att deras data säkerhetskopieras.

Om du använder MS Exchange Server i ditt arbete för meddelanden eller något annat ändamål, behöver du kraftfull Exchange programvara Server backup. Det kommer att göra dig säker på dina kritiska data inte går förlorade.

De flesta småföretag grupper använder olika typer av databaser. Därför är företagets nätverk lösningen bör innehålla avancerade funktionerna i MS SQL Server backup programvara, Oracle och DB2 Server program för säkerhetskopiering och bekvämligheter backup för andra databaser.

I företaget arbetar där är oftast så många saker bör nödvändigtvis backas upp. Men oavsett vilka volymer, kan ordentlig backup programvara gör processen enkel och trevlig. Automatisk sökning av data kan spara dig mycket tid. Låt oss säga: du bara välja viss punkt (till exempel MS SQL backup) från menyn, och programmet kommer att hitta och säkerhetskopiera alla data från en databas eller en e-postklient.

Alla dessa och många andra funktioner utförs av Handy Backup Server. Det är tillförlitlig server backup programvara som kommer att spara en massa tid, nerver och ansträngningar. Det är möjligt att kopiera hela företagets nätverk automatiskt, exakt och effektivt. Programmet är har många certifikat och logotyper. Bland dem är “Certified for Windows 7”, “Certified for Windows Server 2008”, “Redo för IBM DB2 Data Server Software” och andra.