spyware mördare fri läsa detta innan du ladda ner en gratis spyware mördare

Har din dator blivit infekterad med spionprogram? Du kan få attackerad med irriterande annonser dyker upp. Konstiga program är att hitta sin väg till din hårddisk utan en antydan till var de kom ifrån. Eller kanske din dator verkar bara vara att köra mycket långsammare än vanligt. Liksom många andra du förmodligen letar efter det snabbaste och billigaste sättet att lösa detta problem. Men innan du laddar ner någon spyware mördare fri eller inte, hålla följande i åtanke innan du agerar!

Ett. Många fria spyware spyware borttagning program är faktiskt oseriösa spyware program för att infektera din dator ännu värre! Den # 1 sätt spionprogram infekterar datorer via medföljande program bifogas fria program. Programvaran kostar pengar att skapa och när det erbjuds gratis, utvecklarna måste ta igen produktionskostnaden. En populär metod är att paketera programmet med riktade annonser (pop up-annonser) eller ännu värre – spionprogram som kan stjäla personlig och finansiell information. Ladda ner dessa program på egen risk!

2. Många fria spyware mördare saknar kapacitet och stöd för att hålla dig skyddad mot de senaste hoten. Tyvärr spyware säkerhetsmarknaden är reaktiv. Nya och farligare typer av spionprogram, adware och malware utvecklas varje dag. På grund av dessa ständigt föränderliga hot du behöver anti spyware från ett företag som arbetar dag och natt för att hålla din programvara uppdaterad mot de senaste skadliga infektioner. De flesta fria spyware removers inte har en stödpersonal bakom dem att ständigt hålla din dator skyddad mot de senaste hoten. I detta “virus” ålder, där information sprids via Internet med ett enkelt musklick, vill du skydd som fungerar för dig dygnet runt.

När man jämför kostnaderna för de bästa anti spyware program med kostnaden för att ersätta din dator eller har din identitet stulen är det verkligen en no brainer. I den verkliga världen du tar verkligen nödvändiga försiktighetsåtgärder för att skydda dig. Så varför inte i den virtuella ord, där det är 5x mer troligt att du kommer att bli offer för identitetsstöld. Jag var tvungen att spendera över tusen dollar på en ny dator när min tidigare var skadad spionprogram, för att inte nämna den frustration för att förlora all min dokumentation, musik och filmfiler. Jag hade laddat ner några rinky dricka gratis spyware blockerare och trodde det skulle vara nog. Pojken hade jag fel. Jag kommer inte göra samma misstag igen.

Så nästa gång du ser reklam för “Spionprogram Killers gratis”. Tänk två gånger innan du laddar ner, de flesta gånger du får vad du betalar för.