The Simpsons familjen är något vi alla älskar

The Simpsons TV-show har visar på tv i minst omkring tjugo år och om du är ett fan du förmodligen har sett varenda en. Med över 400 episoder och även en full längd bio film Simpsons avslöjar en aspekt av den amerikanska livsstilen som dröjer sig kvar i samhället.

Om du älskar Simpsons, bör du känna huvudpersonerna är Marge, Bart, Lisa och Maggie och du i hemlighet identifiera sig med Homers bekymmer och hans besatthet med munkar och Duff Beer.

Det kanske inte är den bästa idén att se ut som Homer Simpson men hur ska du låta världen veta att du är Simpsons mest supercool nummer ett fan? Roliga minnessaker kommer tillbaka i mode och är en cool metod för att avslöja att du är festens och ha en super sinne för humor.

Det finns en mängd olika Simpson-tema minnessaker som också skulle göra en stor gåva för vänner eller familj. Men saker och ting stannar inte vid dessa gåvor. Varför inte ge dina vänner och familj en gratis bakgrundsbild. Du hittar dem över hela internet.

Ladda ner gratis bakgrundsbild bakgrunder och få den uppmuntran du behöver för att ladda batterierna och väcka din passion för Simpsons. Inte bara är dessa vackra och roliga bakgrundsbilder värdefulla för att ge uppmuntran och nöjen, de hjälper dig också att flyga in i din egen fantasivärld, fylld med Simpsons tecken. De rika färger, vackra tecknade serier, och kräsna citat är ovärderliga och kommer att föra tillbaka förtjust Simpson minnen.

I dessa tider när vi säger tapeter vi verkligen menar skrivbordsunderlägg, vilket är vad som finns på skärmen, och vad vi tittar på när alla datorprogram minimeras eller stängas. Människor som sitter i fron datorn hela dagen, är tapeten viktigare thatn verkliga livet tapeter eftersom de tittar på det i flera timmar om dagen. Och eftersom fler och fler människor sitter framför en dator hela dagen, är skrivbordsunderlägg meningsfullt att nästan alla.

Homer och Bart kan uppvisa riktigt olämpligt beteende förebild, men det är skämt. Marge och Lisa är ganska tillförlitliga i sina gör-bra naturer, men också de har sina svagheter. Homer dricker öl till överskott. Tecken visas får passera ut berusad. Busschauffören Otto är en total utbrändhet.

Men om du älskar Simpsons ska du definitivt få en gratis Simpsons bakgrundsbild för datorns skrivbord.