tips om hur man gör en gratis e hotmail webben

Hotmail är i själva verket en gratis Internetbaserad webbmail programvara som är tillgänglig från Microsoft. Det råkar vara en del av Windows Live-paketet. Släpptes 1996, var det en av de första webb-baserade webbplatser Internet-post och ett av de första kostnadsfria e leverantörer. Och med augusti 2010 Hotmail var den största online netmail lösning i världen med mer än 365 miljoner personer. Följande är Yahoo Mail, och tredje Gmail.
Att ha en hotmail-adress, måste vi styra vår webbläsare (länk) mot hotmail webbplats, www.hotmail.com. Den webbsida som laddar bör vara något liknande bilden nedanför (bli inte orolig om det inte, Microsoft ibland ändra designen av webbplatsen). Vad du kommer att försöka hitta en länk eller knapp som säger “Registrera dig” eller något liknande.

När du hittar och klicka på Gå upp knappen, kommer du att hitta dig själv vidare till följande sida, där du blir ombedd att välja ett användarnamn och lösenord.

Hur man väljer ett användarnamn

Med över 365 miljoner abonnenter, är det osannolikt att din namn (om det är ett mycket ovanligt namn) kommer att finnas lätt tillgängliga, som ett exempel john@hotmail.com var nästan säkert hävdade för länge sedan! Dock har hotmail ett ovärderligt verktyg för att hjälpa – en anordning som föreslås användarnamn bestäms av tre ord som du väljer.

Har inte bråttom att välja ditt användarnamn och vara helt säker på att du är nöjd med det, så när du har gjort ditt val ingen kan ändra det.
Hur man kan besluta om en säkerhet lösenord
Det finns många säkerhetsproblem lösenord generatorer på nätet som kommer att formulera en slumpmässig grupp av 6-10 siffror. Även om de är de mest säkra lösenord, måste du vara säker på att du spelar in någonstans eftersom de är helt enkelt förlorade.

säkerhetsfrågor

Standarden val när få ett hotmail-konto är att begära en alternativ e postadress, där användarnamn och lösenord påminnelser kan skickas om du råkar misslyckas med att komma ihåg det! Självklart, om detta är din första e-postadress, har du inte en ersättare för att skicka dessa minne joggare till, så Hotmail ger valet att ändra detta till någon säkerhetsfråga. Välj bara din fråga från rullgardinsmenyn checklista och förbereda ett svar. Du blir ombedd detta för att återställa lösenord okänd anledning.
När du har valt ditt användarnamn, lösenord och säkerhetsfråga kommer du att bli ombedd att ge en liten mängd privat information, såsom namn, födelsedatum och nationalitet, sedan ombedd att acceptera villkoren för Hotmail, strax efter att du har en Hotmail-e-postadress!

Det var en ganska enkel artikel om hur man kan upprätta ett Hotmail-konto. För ännu mer utbildning på Hotmail, Gmail och Yahoo! Mail