topp 5 ipad affärsverktyg

Tusentals affärsmän använder världen, AOS nummer en tablett, iPad, på en daglig basis, men många eller hur? T använda den till sin fulla potential. Den IPAD är mångsidig och portabel så den, AOS idealisk för professionella som resor. Eftersom många är omedvetna om vilka iPhone apps är värt att investera i, vi, Äôve tagit sig tid att göra en lista över de topp 5 verktyg iPad företag som för närvarande finns på marknaden.

Ett. isimplyconnect
iSimplyConnect är en beprövad affärsmodell verktyg som ger dig full tillgång till ditt kontor via din iPad. Om du letar efter ett kostnadseffektivt sätt att få fjärråtkomst till skrivbordet så iSimplyConnect är den perfekta lösningen. Det ger företag säker VPN-teknik till företag för mindre än 50 cent per dag. Det, aos lätt att ställa upp som ingen hårdvara krävs och du kommer att få direkt tillgång inom några minuter inrättas. Lanserades av Asavie Technologies, experter på VPN-tjänster, är iSimplyConnect en iPad affärsverktyg ditt företag borde? T göra utan.

2. sorterade
Sorterade är en ärendehantering app som låter dig lägga till uppgifter, hantera flera listor, lägga till anteckningar och etiketter färg lätt. Det, aos ett utmärkt verktyg för att hjälpa dig hantera din tid effektivt som användargränssnittet är enkelt och möjliggör snabb uppgiftspost. Om du har ännu att besluta om en uppgift Sorterade orienterad app kan vara den perfekta lösningen för dig.

Tre. häftigt valuta kalkylator
Don? T luras av den mindre än business-liknande namn, är detta iPad affärsverktyg fantastiskt för proffs som behöver konvertera valutor i världen snabbt. Priser uppdateras kontinuerligt och appen har utvecklats speciellt för iPad.

4. chimpadeedoo
Detta fria iPad verksamhet verktyg kan du samla e-postadresser ordentligt. Det är särskilt bra för nätverkande eller konferens händelser eftersom det tillåter dig att ändra din iPad till en skylt upp stå med en anpassad bakgrund. De insamlade e-postadresser kan sedan användas i marknadsföringssyfte såsom e-nyhetsbrev.

Fem. Cisco WebEx
Cisco WebEx är ett viktigt verktyg för den som vill följa live-presentationer eller chatta med kollegor i en konferens. Den senaste versionen (iPad 2 endast) möjliggör tvåvägs mobila videokonferenser. Funktioner inkluderar video växling som spotlights personen pratar och hög datakvalitet och ljud.

Dessa topp 5 företag verktyg hjälper dig att göra ditt jobb på ett enkelt och roligt sätt. Så ladda ner några idag och titta på din produktivitet ökar!