total presentation ledningssystem med en skillnad

WebEpoch Interactive LLC introducerar iClickPoint TM 2.0, en mångsidig PowerPoint presentation ledningssystem, den enda i sitt slag som finns i den aktuella marknaden. Som en kraftfull online presentation management e-verktyg-iClickPoint 2.0 kommer nu hjälpa försäljningschefer och chefer i små och stora företag att bygga PowerPoint-presentationer enkelt och effektivt. Genom att vara värd diabilder på nätet, underlättar iClickPoint dygnet runt spridning av godkända PowerPoint-presentationer och bibliotek bildspel. iClickPoint är värd på en säker, hanterad server och erbjuds som en programvara som en tjänst (SaaS). Företagen kan nu ta itu med egna presentationer säkert eftersom denna nya applikation kommer med lösenordsskyddade användarkonton.

Detta internet baserade SaaS applikation finns tillgänglig i två moduler-Administrativ modul som låter användaren ladda upp och hantera PowerPoint-presentation och glidande bibliotek och ett Composer-modul som hjälper snabbt bygga egna presentationer genom att använda bolagets godkänd online bildbibliotek.

iClickPoint skulle tillgodose ett brett segment av marknaden som den är tillgänglig på flera språk såsom, engelska, tyska, franska, italienska, spanska och portugisiska. iClickPoint kräver ingen installation av programvara eller nerladdning. Det ger en snabb start med ingen väntetid och är 100% webbläsare aktiverad applikation, så sysselsätter iClickPointTM 2.0 extremt enkel och kräver ingen IT-stöd.

iClickPoint har ett intuitivt användargränssnitt, byggd på Rich Internet Application utformning, har användaren bara välja en mapp, dra och släppa bilder i “Min presentation” varukorg och hämta en power presentation när det behövs. Hela processen är enkel och användarvänlig för att skapa egna PowerPoint-presentationer.

Presentation management är en tid testat beprövat system för att förbättra användarens produktivitet och effektivitet. iClickPoint är en verifierad online presentation ledningssystem underlättar ut administrativa uppgifter och förbättrar arbetsflödet i hela organisationen och därmed skala upp intäkter och ROI. Här är snabb resumé av IclickPoint 2.0-funktioner

• Enkel hantering av 100s eller 1000s presentationer och diabilder
• Tillåter uppladdning av fullständiga presentationer och däck.
• Ladda upp enskilda bilder
• Koppla en bild från en mapp
• När ursprungliga bilden uppdateras, är alla exempel automatiskt uppdateras alltför
• Hantera användarkonton, spåra användarnas och admin aktiviteter, plus generera rapporter
• Grupper diabilder eller fullständig presentation att hålla avsedd för
• mängd andra funktioner och fördelar finns med iClickPoint

Otvivelaktigt iClickPoint är en effektiv presentation ledningssystem, sparar tid och pengar och kan vara en värdefull resurs för företagen för att förbättra produktiviteten genom effektiv och tillförlitlig eTool.