träna arbeten i din ipad

Montera Click är en app som övervakar din hälsa med särskild uppmärksamhet på träning och kost. Om du vill spåra din värmevärde konsumtion dagligen kan du nu göra det på din iPad eller iPhone själv genom att ladda ner denna app. Den jämför grunden din förbrukning med träning du gör varje dag och lägga fram en rapport om detta. Om du är bara nytt för att passa Klicka då först lämna nödvändig information om dig som ålder, din vikt och ditt kön och din vikt.

Både nya användare och befintliga användare kan dra nytta av att använda denna app. Om du redan använder denna app, så du kan förstå hur lätt det följer din vikt diagram och tilldelar en plan enligt din vikt. Antag, du är en ny användare då också att du kan dra information om hantering av dina kalorier och kontroll av värmevärde för varje objekt du äter, och en grov beräkning av din träning och träning med hjälp av denna app.

Som ett mynt som har båda sidor, Fit Klicka också har fördelar och nackdelar. Först titta på den positiva sidan, övervakar denna app din träning och kost lika. Den är idealisk för att leda dem båda sida vid sida med en enda app. Appen innehåller en detaljerad förteckning över olika livsmedel av både märkesvaror och standard livsmedel. Det erbjuder också live-demo av några pass om du inte känner dem ordentligt eller om du blir uttråkad av att göra dina dagliga övningar monotont.

Den Fit Click är ett alternativ på sin webbplats. Så, redan på webbplatsen finns detaljerad information om träning och kost. Det finns ingen metod för att få information med hjälp av denna app ensam utan att besöka sin webbplats och spåra din vikt. Utan att besöka den officiella hemsidan eller utan registrering du inte kan komma åt någon information från webbplatsen. Det är frustrerande och tråkigt att man inte direkt kan få information från din iPhone.

Ännu ett motbjudande inslag om denna app är varje gång du har att söka och välja en viss matvara från sin diagrammet för att veta kalori värdet av det. Du kan inte direkt skriva det specifika objektet för att få information om sina kalorier och det kommer inte att gynna dig och det dessutom gör din diet plan komplicerat. Appen har inte möjlighet att spara ett objekt som redan har valts ut av dig. Samma problem ligger med motion också som alla kategoriseras generellt och inte ta itu med något specifikt problem med viktminskning. Men den enda lättnad är att programmet och dess webbplats utföra god funktion utan att bli kraschade i mitten.

Sammantaget är Fit Klicka beroende på sin webbplats och kan inte fungera separat. Appen innehåller också endast mindre information jämfört med den ursprungliga webbplatsen. Om du verkligen brytt sig om din hälsa, kan du också prova “Lose it” app som är bättre än Fit Klicka med många funktioner och är kundvänliga.