Twitter ISN? t säker på vad det är

Verkställande direktören på Twitter nyligen bad om hans vision av långsiktiga syftet med företaget. Hellre än att ge en klapp svar, svarade Dick Costolo att han fortfarande arbetar på att klarhet just nu. Han spelar? T försök ändå att definiera Twitter, AOS ändamål, långsiktigt. Han känner att han kanske kan svara mer specifikt någon gång i en inte alltför avlägsen framtid.

Costolo har fyllt VD stolen eftersom grundarna av Twitter, Evan Williams, bestämde sig för att stanna kvar bara för att hjälpa till med produktutveckling. Costolo, AOS snabb uppstigning till VD har beskrivits av många industri insiders som bolaget, AOS försök till omplacering, eftersom det börjar att fokusera på att göra en vinst och på skalning av företaget, AOS verksamhet i hela världen.

En av grundarna av Twitter, Jack Dorsey, anser också att det, AOS svårt att definiera syfte och funktion Twitter, eftersom de användningsområden faktiskt har definierats av användarna under de senaste fyra åren. Han känner att han måste beakta användarna, AO definition av bolaget när man talar om visionen om Twitter. Till exempel är många av de reservdelar som, Äúhashtag, AU, vilket innebär att människor kan länka till en händelse eller ämne, som används av diskanter i en mängd olika sätt.

Folket vid rodret Twitter känner att det måste fortsätta att lyssna på sina användare, och även inse att, vid varje tweet, är tjänsten omdefinieras av användarna. Costolo också har sagt att han inte? T vill ha Twitter som ett företag att förlora sin kultur, samtidigt som det öppnar världsomfattande kontor.

Costolo nämner att han försöker att fokusera på att försöka se till att Twitter behåller sin unika kultur, efter sin mycket framgångsrika start-up. I de tidigare dagarna av företaget, alla kände varandra, AOS namn, men nu har över 300 personer, och företaget växer för varje dag. Han säger att han känner att det är viktigt för att kunna förnya sig i snabb takt, även när nya kontor öppnas. Han också spelar, AOT vill företaget att fastna i byråkratiska skikt som inte är nödvändiga.

Costolo fokuserar på att se till att Twitter kan skalas globalt på ett framgångsrikt sätt, samtidigt som fokus på den långsiktiga planen för företaget. Han anser att omskalning av bolaget kommer att vara utmanande, och att de kommer att behöva för att hålla koll på det, så att användarna kommer att fortsätter att ha positiva erfarenheter på Twitter. De kommer att hålla det i förgrunden när de expanderar över hela världen.