UMB-en roman existens till mobiltelefon

Idag är elektroniska marknaden översvämmad med så många enheter att uppfylla slutanvändarens behov. Krav kan vara kommunikation, underhållning eller det kan vara en möjlighet för att göra ditt liv problemfri.

Låt oss tala om den senaste mobiltelefonen. Kan du svara på den här frågan som är den senaste mobiltelefonen på marknaden? Seema vara en tugh questionsince vi alla vet att tekniken förändrar i en rasande takt. Varje ny telefon på marknaden har sina egna egenskaper. Vissa är bra i utseende, vissa är bra i minnet, eller kamerans kvalitet, eller tydliga ljud eller batteri, eller strömförbrukning. UMB (Ultra Mobile Broadband) är ett steg för att förbättra kvaliteten och lägga till ytterligare funktioner i en mobiltelefon.

UMB är nästa generations teknik som kommer att uppgraderingar CDMA2000 och integrera fördelarna med CDMA (Code Division Multiple Access), TDM (Time Division Multiplexing) och OFDM (Ortogonal Multi Division Multiplexing) till ett enda gränssnitt. Det kommer att tillhandahålla tjänster för bättre kommunikation och annan underhållning. Några viktiga funktioner i denna avancerade teknik är följande: –

Ett. Flera radio-och avancerad antenn: Med den här funktionen UMB skulle kunna uppnå mycket höga datahastigheter på upp till 288 Mbps och 75 Mbps uppströms.

2. Effektoptimering genom användning av snabbsökningskanal och semi-ansluten stat: Denna avancerade funktion resultat till förbättrad batteritid på mobiltelefon. Stort batteri är en av de krävande egenskap från en elegant telefon.

Tre. Ultra låg nätverksfördröjning: Det kommer att ha möjlighet att ge Nätverkslatens med ett genomsnitt på 16 msek. Detta leder till dynamisk kanaltilldelning.

4. Förbättrad VoIP kapacitet och användarupplevelse: Med denna funktion kommer det att tillåta upp till 1.000 samtidiga VoIP (Voice over Internet Protocol) användare kommunicera med varandra. VoIP är i grunden tillhandahåller tjänster som sända mer än ett telefonsamtal över samma bredbandsanslutning, konferenssamtal, plats självständighet, samtal, vidarekoppling, datafil utbyte etc.

Fem. Skalbar IP-arkitekturen (platt eller hierarkisk) stödjer inter-tekniken handoffs: Innebär det att stödmekanismer realtid tjänster i hela nätverket och över olika flygförbindelse tekniker

6. Multi-carrier konfiguration: stöder stegvis utbyggnad och blandning av låg-komplexitet och bredbandiga enheter.

UMB är en avancerad teknik som är redo att erbjuda avancerade och aldrig tidigare sett tjänster i en mobiltelefon. Mobile Bolaget planerar att kommersialisera denna högt utvecklad teknik i slutet av detta år. Lanseringen av tekniken kommer att skapa en verklig boom i mobil kommunikation souk.

Satinder kaur / itvoir nätverk
För ytterligare information kontakta: www.itvoir.com