UNIX och Linux

De flesta av dagens webbservrar är baserade på de vanligaste UNIX-plattform. Denna stabila, mångsidig och säker plattform ger några unika funktioner som gör mest nätverksadministratörer klamra att använda denna plattform som sin webb-eller e-postservrar. Tja, kan det inte vara så stor utsträckning som Windows eller kanske inte vara så användarvänligt som det men de senaste versionerna blir mer och mer co-operative, trygg och stabil. Om du vill lära dig Unix på nätet finns det ett brett spektrum av möjligheter. Eventuella tvivel om Unix? Bara besöka någon Linux-forum och få dina tvivel rensas.

Lärande är en ändlös process och det bästa stället att lära sig är genom att delta i lämpliga gruppdiskussioner. En diskussion består av frågor, svar, förslag och synpunkter som människor har om ett visst ämne. Nåväl, dessa diskussioner sker i många Linux-forum runt om på Internet. Många av dessa linux forum har många medlemmar som aktivt deltar i diskussioner och det finns också många medlemmar här som är förtjust i att lösa problem som andra. Du kanske har ett svar på ett särskilt problem och ett annat problem kan hemsöka dig gång på gång. Varför inte registrera dig på en av de bästa Linux-forum på nätet och få en lösning på ditt problem samt hjälpa någon ut?

En av de bästa sakerna med en del av Linux-forum är att du också kan göra behandlar andra människor, dela dina hemligheter eller ens sälja dem om det är en lukrativ en. De flesta Linux-forum ger dig också intressanta nyheter och säkerhetsvarningar så att du kan hålla dig uppdaterad om de aktuella förhållandena runt. Du kan också ladda ner Linux tutorials och instruktioner guider från dem. De har även underkategorier där du kan diskutera om snäckor och skript, nätverk, TCP / IP (inklusive v6) och servrar. Ingen tvekan alla av dem skulle ha hjälp innehåll beträffande installation och användning av Linux eftersom det är den mest grundläggande sak.

Du kan även få mer information om nya Linux-drivrutiner och X-servrar och fönsterhanterare. Diskussioner om programmeringsspråk och databaser är de vanligaste delarna av alla Linux-forum. Några av dem är till och med diskussioner om plattformsoberoende installationer. Det finns också en hel del information om olika jobb som finns både lokalt och globalt i UNIX-och Linux-sektorn. Så vad är mer register på alla Linux Forum och få börja med det bästa lärandet.