uppgraderar Windows Vista-en överblick

Windows Vista är ett operativsystem som används på persondatorer, som innefattar någon form av hem, företag eller kontor stationära datorer, bärbara datorer, Tablet PC eller media center. Det var först presenterades 2005 och var känd under sitt kodnamn “Longhorn”, var det utvecklades och slutfört i november 2006. Tillsammans med införandet av Windows Vista genombrott upplevelse som intuitivt utformade och visuellt spännande kom också till stånd. Idag lever vi i en ålder av allt är digitalt, liksom de foton du tar, de dokument du skapar, video och musik du spelar, och njut på din dator. Så, med hjälp av det nya skrivbordet upplevelse du kan göra din dator mer effektivt och organiserat.

Det finns flera nedladdningsbara versioner av Windows Vista finns. De uppgraderar bara operativsystemet på din dator. Om du planerar på att uppgradera din dator till Vista, det finns vissa saker som du bör ha i åtanke. Det viktigaste är att du bör ha i åtanke är att aldrig uppgradera ett befintligt Windows XP-installation. Uppgradera din dator från Windows XP till Windows Vista kan ge inbjudan till flera konflikter och oförenligheter. Det rekommenderas att du söker hjälp av experter eller proffs, innan du planerar att uppgradera din dator. Det är också viktigt att du har ett kit PC Upgrade.

Alltid uppgradera vägen, experterna rekommenderar. Först av allt ska du inte installera de befintliga eller oförenlig XP-program och radera och ta bort hela registret. Efter det kan du automatiskt skapa en helt ny partition för säker och ren installation av Windows Vista. Flytta hela systeminställningar och program över till den nya Vista-partitionen och lämna alla problem bakom.

PC Upgrade Kit är en kombination av tre unika applikationer, när de används tillsammans hela proceduren och detaljer i uppgraderingssatsen startar. Det kommer att guida dig för enkel uppgradering från XP till Vista. Uppgraderingen kit levereras med vissa funktioner som gör den unik. Det betraktas som en intelligent avinstallerare som hjälper användaren att ta bort hela programmet med lätthet. Det är en enkel och pålitlig hårddisk manager att kopiera, ändra storlek, skapa, defragmentera och flytta hårddisken partition. Det är den enda migration verktyg verktyg som kan flytta program, inställningar och filer från Windows XP till Windows Vista inom samma dator.

För att uppgradera din dator till Vista, behöver du inte spendera en hel del .. Allt du behöver köpa är Windows Vista Aero-Ready kort, moduler, minneskortplats, etc. Alla dessa är mycket prisvärd. Om du planerar att uppgradera och installera hårdvarukomponenter själv, så ska du vara uppmärksam på minnet kompatibilitet och grafik kort som är kopplade till moderkortet. Uppgradera din dator och njut av skillnaden.