utmärkt Lås upp Wii spelsystem

Wii är en utmärkt spelsystem släpptes av Nintendo redan 2006. Under årens lopp, är denna konsol mer föredras av många användare jämfört med sina sedan länge konkurrenter som Sony och Microsoft. Detta är den första konsolen att införa systemet rörelsestyrning som verkligen överraskade spelvärlden. Det erbjuder också Wiimote och massor av interaktiva spel som producerade roligare ut av det. Kan man spela DVD-skivor på Wii? Just nu, är svaret, ja!

Många onlinespelare blev besvikna med Nintendos konsol tidigare. Det var av den anledningen att den inte har DVD-uppspelning kapacitet när den sattes ut på marknaden. Bra, behöver ägare av denna produkt inte uthärda liknande fråga i dag. Kloka användare har upptäckt ett antal medel som DVD-skivor kan spela på din konsol. Vad som är bäst är att dessa metoder är så enkel att utföra och kan göras i ditt hem efter ett par klick.

Nintendo har etablerat skydd på sin enhet. Med hjälp av de många online-tjänster, är det viktigt att få den senaste programvaran för att du ska kunna låsa upp och uppgradera din gadget. Uppgradering innebär att samla fler funktioner till din gizmo. Dessutom öppnar din gadget kan du skaffa fler tillägg – program, emulatorer, funktioner, ljudprogram och musik.

Det finns två sätt att installera denna kapacitet i din Wii: hardmod och mjuk. Det första alternativet kräver en persons tekniska kunskaper för att korrekt utföra uppgiften. Därför är denna metod inte lämplig för alla. Mjuk, å andra sidan, är nu väljs av de flesta klienter eftersom det är helt enkel och snabb. Detta sätt, skaffa DVD-uppspelning att fungera krävs installation av Homebrew Channel och en öppen media source spelare kallas MPlayer – båda är nedladdningsbar på nätet gratis.

I villkoret att kraven är uppfyllda, besök din valda leverantör nedladdningstjänst nätet och få Homebrew installationsfilen du valt till din PC. Placera SD-kortet i en kortläsare och sätter läsaren till en USB-port på datorn. Har den nedladdade filen överförts till ditt SD-kort katalogen. Nästa, dra ut minneskortet ur läsaren och sätt in den till din Wii. Följ anvisningarna på skärmen och vänta på Homebrew Channel ska inrättas framgångsrikt.

Därefter är monterad, kan du aktivera nu DVD-uppspelning genom att installera MPlayer programmet till din dator. Därefter satte SD-kortet till datorn och se till att spara videofilen i programmet. Slutligen, placera SD-kortet till din konsol, välj “Photo Channel” på sina inställningar och välj den fil du vill titta på. I huvudsak är detta den enkla metod för att spela DVD på Wii. Under förutsättning att varje steg noggrant följs, bör du vara redo för en kort stund.