vad är det mario kart gokart

I Mario Kart till Wii, karaktärerna från Mario-serien av videospel med Nintendo träffas och gokart race runt en mängd gokart banor. Spelare kan få objekt genom att köra igenom lådor eller mynt, som kan användas för antingen brottet, försvar eller genom att driva upp motorn för korta skurar av tid. Varje Mario Kart spel har singleplayer och multiplayer-lägen, liksom flera spellägen spela. Låt oss ta en titt på vad den senaste versionen funktioner.

tecken

En spelare kan välja en karaktär från ett index som består av upp till 24 tecken, separerade i tre viktklasser. En karaktär vikt avgör de tillgängliga typerna av motorcyklar eller gokart, liksom deras resultat på go kart banor. Varje fordon har sju olika egenskaper: snabbhet, hantering, drift, vikt, acceleration, off-road och mini-turbo.

motorcyklar eller gokart

Motorcyklar i spelet kan göra wheelies för ett uppsving av hastighet, men de har en begränsad svarvning förmåga när de utför wheelie. Gokarts kan inte göra wheelies, men kan nå goda ökar medan drifting. Både gokarts och motorcyklar har sina egna fördelar och nackdelar.

Den 50 cc-läget har dem, har 100 cc läget motorcyklar, och 150 cc-läget har en mix av båda. Alla lägen kommer så småningom att göras tillgängliga efter avslutat vissa delar av spelet, och kan användas med både gokart och motorcyklar.

spår

Spelarna tävlar i olika go kart banor. Varje spår har en annan form, liksom olika hinder att undvika. Spelet innehåller 32 olika kart banor och upp till 12 tecken kan delta i en kart tävling. Det finns också tio slaget kurser. Eftersom de är konstruerade för att ha tolv åkare på dem i stället för åtta, go kart banor är generellt större i Mario Kart Wii än andra spel i serien.

förändringar i spelet

Även den grundläggande gokart erfarenhet är ungefär samma, finns det några förändringar som påverkar spel med Mario Kart till Wii. Att försöka göra spelet enklare för nybörjare och Counter Strike snaking har drivande mekanismen har förändrats dramatiskt. Jiggling den analoga spaken inte längre ger en mini-turbo boost. Istället bestäms av mängden tid som tillbringas i en driva.

Den gode och den onde

Mario Kart för Wii har ett stort antal kurser, inklusive några av de mest fantasifulla ännu, liksom djupt integrerade online-spel. Det är lättare än någonsin för spelare på alla utbildningsnivåer för att hoppa in i den. Den har en rolig och strategisk trick systemet. Motorcyklar ger en trevlig alternativ till gokart.

Det är olyckligt att nostalgi inte kan rädda de flesta av de klassiska kurserna från att vara tråkig. På nya spår, objekt är mer obalanserad än någonsin tidigare. I den här versionen, slåss lägen är nu uteslutande team och tidsbestämda.